Νεϊμάρ: «Περάσαμε μια κόλαση με τον Μέσι στο Παρίσι, μας έλειψε η Μπαρτσελόνα»

Νεϊμάρ: «Περάσαμε μια κόλαση με τον Μέσι στο Παρίσι, μας έλειψε η Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Σε μια κουβέντα που είναι ικανή να δείξει πολλά για τον τελευταίο του χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε ο Νεϊμάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνύπαρξη των Μέσι και Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν εκτυλίχθηκε, όπως θα περίμεναν, αρχικά, οι ίδιοι, αλλά και στη συνέχεια η γαλλική ομάδα τα προηγούμενα δυο χρόνια.

Ο Pulga αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής, ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός με συνεχόμενους τραυματισμούς, ενώ ο αποκλεισμός από τους «16» του Champions League σε ισάριθμες σεζόν από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου απογείωσε την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών των Παριζιάνων.

Το αποτέλεσμα; Οι δυο σούπερ σταρ να αποδοκιμάζονται σχεδόν σε κάθε ματς του γαλλικού πρωταθλήματος, μια κατάσταση πρωτόγνωρη για την καριέρα τους, που τους οδήγησε στην έξοδο από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ενδεικτική, δε, η δήλωση του Νεϊμάρ που ανέφερε πως: «Ο Μέσι κι εγώ περάσαμε από την κόλαση στο Παρίσι. Μας έλειψε η Μπαρτσελόνα», δείχνοντας πως στη Γαλλία η κατάσταση ήταν η χειρότερη δυνατή…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X