Να τους παραδώσει το ποδόσφαιρο απαιτούν από την κυβέρνηση, το λένε καθαρά

Να τους παραδώσει το ποδόσφαιρο απαιτούν από την κυβέρνηση, το λένε καθαρά

Ο Insider βγάζει στη φόρα το ξεσάλωμα του Ολυμπιακού με χτυπήματα μέχρι και στον Μητσοτάκη, για να πληγεί η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είπαμε και τις προάλλες πως ένα καλό που έχει αυτό το παραληρηματικό, εξτρεμιστικό σύστημα είναι πως δεν κρύβει τις προθέσεις του. Βγάλανε έναν που έχουν βάλει αντιπρόεδρο τελευταία και συνέχισαν μετά επαναλαμβάνοντας τα ίδια σε αρθρογραφία τα «πιστόλια» τους και μας τα είπαν όλα. Εδώ και μια πενταετία, ζητούν από την κυβέρνηση, απαιτούν για να λέμε την αλήθεια, να τους παραδώσει το ποδόσφαιρο. Αυτό περίμεναν. Να πάρουν πίσω αυτό που είχαν.

Περιμένουν από την κυβέρνηση να τους παραδώσει το ποδόσφαιρο, μέσω κυρίως επίθεσης στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη που είναι το βασικό πρόβλημα, καθώς είναι ο βασικός παράγοντας που άλλαξε τις εξελίξεις και το σκηνικό όπως το είχαν φτιάξει ωραία από το 2010 ως το 2016. Δεν έχει γίνει αυτό και πλέον βγαίνουν και δείχνουν όποιον τους κατέβει ως υπεύθυνο. Το λένε καθαρά οι άνθρωποι.

Κατηγορούν μέχρι και τον Πρωθυπουργό!

Χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πιέσουν την κυβέρνηση, όχι τώρα μόνο, αλλά εδώ και πέντε χρόνια. Ανακαλύπτουν «ενόχους» για την αποτυχία του σχεδίου τους. Τους φορτώνουν διάφορα για κάθε τι απίθανο. Και πλέον περνούν άμεσα και στο… να δείχνουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό! Προσέξτε: Αυτό που του αποδίδουν είναι πως δεν κάνει άμεση παρέμβαση υπέρ τους, να αλλάξουν όλα όσα δεν θέλουν και να γίνουν όπως ήταν πριν. Αυτό ζητούν από την κυβέρνηση.

Δεν τους ενδιαφέρει πως ζητούν κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται λόγω της δομής του ποδοσφαίρου διεθνώς. Δεν τους ενδιαφέρει πως ζητούν από την κυβέρνηση προκειμένου να τους ικανοποιήσει να διαλύσει το ποδόσφαιρο μας και να το βάλει σε καθεστώς διεθνούς απομόνωσης. Τους ενδιαφέρει μόνο, ανεξαρτήτως επιπτώσεων, να κάνει η Πολιτεία το ποδόσφαιρο σεληνιακό τοπίο μέσα στο οποίο αυτοί θα αποκαταστήσουν την κυριαρχία τους.

Η (ν)τροπολογία για τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ

Προσέξτε… Πριν δυο – τρία χρόνια ξαφνικά από το πουθενά έσκασε μια τροπολογία από τον Αυγενάκη, η οποία δεν βασιζόταν πουθενά, δεν είχε ίχνος νομιμότητας ούτε ανταποκρινόταν σε κάποιο πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί, με την οποία στόχος ήταν «φωτογραφικά» να εμποδιστεί ο Μελισσανίδης να πάρει κανονικά τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μάλιστα όσοι έφεραν την ευθύνη γι΄αυτή την (ν)τροπολογία έλεγαν ξεδιάντροπα, πως ήταν απαίτηση των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών και δεν γινόταν αλλιώς!!! Κάτι που δεν υπήρχε πουθενά. Αυτό λοιπόν αντιπροσώπευε το τι είδους αλλαγές και παρεμβάσεις ήθελαν κι απαιτούσαν κάποιοι από την κυβέρνηση. Και σε ποια κατεύθυνση κι εναντίον ποιου κυρίως.

Ψάχνουν ενόχους

Αυτή η τροπολογία τελικά αποσύρθηκε. Οπότε δείτε αυτή την ιστορία και το έχετε όλο το έργο. Είναι το πιο ενδεικτικό. Η κυβέρνηση ορθότατα εμπόδισε αυτό το «πραξικόπημα», οπότε από κει και πέρα πρέπει να βρούμε ενόχους. Ενόχους για το γεγονός πως εμποδίστηκε ένα «πραξικόπημα» και τηρήθηκε η νομιμότητα. Ενόχους για το γεγονός πως η κυβέρνηση αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κάποιου απέναντι σε κάποιον άλλο και μάλιστα με τρόπο ωμό. Όχι, έπρεπε να το κάνει. Αυτό λένε τις τελευταίες μέρες και το λένε για μια σειρά θεμάτων που ήθελαν ανάλογες «πρωτοβουλίες».

Και μια που το έφερε η κουβέντα… Από το γεγονός πως αποσύρθηκε η τροπολογία χωρίς… καμιά διεθνής αρχή να έχει πρόβλημα, φάνηκε και το μέγεθος του ψέματος που είχαν πει κάποιοι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για εκείνη την (ν)τροπολογία. Καμιά ποδοσφαιρική αρχή διεθνής δεν είχε σχέση με εκείνο το ακροβατικό, καμιά διεθνής υποχρέωση δεν υπήρχε.

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X