Το «reunion» Ματίας Αλμέιδα και Φατίχ Τερίμ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πού είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι

Το «reunion» Ματίας Αλμέιδα και Φατίχ Τερίμ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πού είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι
Photo Credits: INTIME

To παρελθόν του Ματίας Αλμέιδα και του Φατίχ Τερίμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες έχουν…ραντεβού το βράδυ της Κυριακής (14/1) στην «OPAP Arena» κι από κοντά και οι δύο προπονητές.

Ο οικοδεσπότης, Ματίας Αλμέιδα, θα υποδεχτεί τον Φατίχ Τερίμ στην «Αγιά – Σοφιά» και στο πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος του νέου τεχνικού του «Τριφυλλιού», ο οποίος έκανε μεσοβδόμαδα…σεφτέ στα ματς κόντρα στους «Big – 4» μέσω της επίσκεψης στη Λεωφόρο για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για ενάμιση χρόνο (Ιούλιος 2000- Νοέμβριος 2001) ο Τούρκος κόουτς κυκλοφορούσε με το προπονητικό κοστούμι των Φιορεντίνα και Μίλαν και την ίδια περίοδο ο «Pelado» με τις τάπες στα πόδια και τη φανέλα της Πάρμα.

Ωστόσο αμφότεροι δεν αποδείχτηκε της ποδοσφαιρικής μοίρας γραφτό να έρθουν αντίπαλοι εκείνη την περίοδο.

Στις 1 Οκτωβρίου 2000, η Πάρμα (υπό τις οδηγίες του άλλοτε…δικού μας, Αλμπέρτο Μαλεζάνι) υποδέχτηκε την Φιορεντίνα του Φατίχ Τερίμ στο «Ennio Tardini» στην πρεμιέρα του «Καμπιονάτο» με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος με σκορ 2-2 (δείτε στο βίντεο τα highlights).

OΑλμέιδα που το καλοκαίρι του 2000 πήρε μεταγραφή από τη Λάτσιο στην Πάρμα ήταν εκτός αποστολής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση κι έτσι δεν έκανε το ντεμπούτο του με την Πάρμα κόντρα στην τότε ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Από την πλευρά του ο Τούρκος προπονητής μετρούσε ήδη τέσσερα ματς στον πάγκο των «βιόλα», με δύο νίκες για το Κύπελλο Ιταλίας (Σαλερνιτάνα – Φιορεντίνα 0-5, Φιορεντίνα – Σαλερνιτάνα 3-1) και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό στο τότε Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με μια ισοπαλία (Φιορεντίνα – Τιρόλ 2-2) και μία ήττα (Τιρόλ – Φιορεντίνα 3-1).

HΦιορεντίνα του Φατίχ Τερίμ φιλοξένησε την Πάρμα στο «Αρτέμιο Φράνκι» στο παιχνίδι του β΄γύρου στις 11 Φεβρουαρίου 2001 με τον Αλμέιδα να είναι ξανά εκτός αποστολής και την Πάρμα να επικρατεί με 1-0 με γκολ του επίσης άλλοτε…δικού μας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο (δείτε στο πιο κάτω βίντεο τα highlights).

Τέλος να σημειώσουμε πως στα 13 παιχνίδια του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της Μίλαν (Ιούλιος 2001 – Νοέμβριος 2001) οι «ροσονέρι» δεν έπαιξαν κόντρα στην Πάρμα του Αλμέιδα.

Πηγή: Sdna

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X