Αντετοκούνμπο: «Ήρθαμε πιο κοντά σαν ομάδα μετά από αυτή την νίκη»

Αντετοκούνμπο: «Ήρθαμε πιο κοντά σαν ομάδα μετά από αυτή την νίκη»
Photo Credits: INTIME

Η επικράτηση των Μπακς επί των Σέλτικς μπορεί να λειτουργήσει ως… γιατρικό για την ομάδα του, σύμφωνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Σέλτικς με 135-102 και δεν αποκλείεται η νίκη αυτή να αποδειχθεί κομβική για τους νικητές στη συνέχεια της διοργάνωσης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την αγωνιστική και ψυχολογική σημασία της νίκης αυτής που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα του.

«Είχαμε μεγαλύτερο πάθος φτάνοντας στον αγώνα με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Αν δεν παίζεις καλά με τους Σέλτικς, μπορεί να ξεφτιλιστείς. Είχαμε έναν σεβασμό ή έναν φόβο, αν θέλετε. Ξέραμε πως έπρεπε να εμφανιστούμε καλύτεροι. Χθες κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί, βγάλαμε ενέργεια και καλύπταμε ο ένας τον άλλο, δεν επιτρέψαμε στους Σέλτικς να εκτελέσουν πολλά ελεύθερα τρίποντα», τόνισε και πρόσθεσε ««Θα πρέπει να είμαστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση γενικά, δεν πρέπει να εμφανίζουμε τέτοιο πρόσωπο μόνο όταν αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα. Η προσπάθεια πρέπει να είναι εκεί κάθε βραδιά. Νιώθω ότι μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα ήρθε πιο κοντά. Η χημεία μας είναι καλύτερη, πιστεύουμε ο ένας τον άλλο και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό», πρόσθεσε ο Greek Freak.

Παράλληλα, στάθηκε στη σημασία της άμυνας: «Πρέπει να παίξουμε άμυνα για να κερδίσουμε σε υψηλό επίπεδο. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να σταματήσουμε αντιπάλους με την άμυνά μας. Είχαμε κερδίσει τους Νετς του Ντουράντ και του Ίρβινγκ δεχόμενοι 83 πόντους. Αυτή τη στιγμή η άμυνά μας δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά μπορεί να γίνει καλύτερη. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορεί να βελτιωθεί».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X