Πισπιρίγκου: «Δεν είμαι αγία αλλά τα παιδιά μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο»

Πισπιρίγκου: «Δεν είμαι αγία αλλά τα παιδιά μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο»

Όσα ανέφερε ανέφερε η η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας σε ερωτήσεις της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν θέλω να μιλάω για τον κ. Δασκαλάκη, έχω κάνει λάθη δεν είμαι αγία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιαζόμουν για τα παιδιά μου ή ότι έχω κάνει όσα με κατηγορούν» είπε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας σε ερωτήσεις της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, που δικάζει την υπόθεση θανάτου της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις από την πρόεδρο του δικαστηρίου για κάθε πτυχή του κατηγορητηρίου και κυρίως για την σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, δεδομένου ότι το κατηγορητήριο της αποδίδει ότι σκότωσε την κόρη της με κεταμίνη λόγω της εμμονής που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη και το ενδεχόμενο διαζυγίου τους.

Για μια ακόμη φορά η κατηγορούμενη είπε ότι ο γάμος της με τον πατέρα των τριών κοριτσιών της ήταν ένα λάθος ενώ απαντώντας σε άλλη ερώτηση της προέδρου γιατί αποφάσισε να φέρει στον κόσμο ένα ακόμη παιδί επτά μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X