Αγωνία στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με ΠΑΟ - Ο Σιντιμπέ, ο Πήλιος, ο Ρότα και ο... Πινέδα!

Αγωνία στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με ΠΑΟ - Ο Σιντιμπέ, ο Πήλιος, ο Ρότα και ο... Πινέδα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χθες ήταν κακή στη Νέα Φιλαδέλφεια, το 0-0… ορίζει την πρόκριση απέναντι στον Άρη στο Χαριλάου, αλλά το μυαλό όλων πλέον είναι στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που… παίζεται και η κορυφή της βαθμολογίας της Super League και μετά θα σκεφτούν πάλι στην Ένωση την πρόκριση στο Κύπελλο.

Και εδώ τώρα το πιο ανησυχητικό όλων είναι ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και κατά πόσο θα του επιτρέψει να δώσει το παρών στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟ. Στο Καραϊσκάκη ο Ρότα έπαιξε αριστερά και ο Σιντιμπέ δεξιά και τώρα δημιουργείται θέμα αν δεν είναι έτοιμος ο Γάλλος μπακ.

Ο Πήλιος έχει δυνατότητες και προοπτική αλλά ακόμη χρειάζεται δουλειά και… εργατοώρες με την ομάδα σε προπόνηση και αγώνες για να μπει 100% στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο, αν ο Σιντιμπέ είναι off ίσως ο νεαρός τελικά παίξει αριστερά για να πάει ο Ρότα ξανά δεξιά. Αυτό είναι το ένα σχέδιο.

Χθες απέναντι στον Άρη το πρόβλημα του Σιντιμπέ ανάγκασε τον Ματίας Αλμέιδα να δώσει ολόκληρο 90 λεπτό στον Ορμπελίν Πινέδα, χρησιμοποιώντας τον ως δεξί μπακ αντί να μπει ο Ρότα. Το δεύτερο σχέδιο λοιπόν είναι αν ο Αλμέιδα θέλει να «προστατεύσει» τον Πήλιο από τα ντέρμπι, να επιστρατευθεί δεξιά ο Πινέδα και να μείνει αριστερά ο Ρότα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X