Κρόος: Για αυτό αποδοκιμάστηκε από τους Σαουδάραβες

Κρόος: Για αυτό αποδοκιμάστηκε από τους Σαουδάραβες
Photo Credits: INTIME

Ο Τόνι Κρος αποδοκιμάστηκε έντονα με την εισόδο του στο ντέρμπι με την Ατλέτικο στην Σαουδική Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν αυτή που επικράτησε της συμπολίτσσας Ατλέτικο με 5-3. Όμως ένα γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη όλων ήταν τα έντονα χιουχαρίσματα που δέχθηκε ο Τόνι Κρόος κατά την είσοδο του στο παιχνίδι. Και αυτό γιατί στο όσα χρόνια παίζει ποδόσφαιρο ο Γερμανός, δεν έχει υπάρξει ποτέ το επίκεντρο σε τέτοια περιστατικά.

Με το που πέρασε στο παιχνίδι στο 67ο λεπτό, οι Σαουδάραβες που ήταν παρόντες στις κερκίδες του γηπέδου, «υποδέχτηκαν» τον Κρόος με σφυρίγματα και φωνές. Σε κάθε επαφή του Γερμανού μέσου, οι οπαδοί που βρίσκονταν στις κερίκδες αποδοκίμασαν τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο έμπειρος μέσος γλίστρησε με τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν τη στιγμή.

Ο λόγος που ο Τόνι Κρόος αποδοκιμάστηκε τόσο έντονα δεν είναι άλλος από τα σχόλια του Γερμανού κατά του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας. Ο έμπειρος χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε σχολιάσει «ντροπή» κάτω από μια δημοσίευση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο οποίος ανακοίνωνε τη μεταγραφή του 21χρονου Ισπανού Γκάμπρι Βέιγκα, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα ο Γερμανός σχολίασε και πάλι αρνητικά το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. «Λέγεται ότι εκεί οι άνθρωποι παίζουν φιλόδοξο ποδόσφαιρο, αλλά όλα είναι θέμα χρημάτων. Αρχίζει να είναι δύσκολο για το ποδόσφαιρο που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Όλοι πρέπει να πάρουν αυτήν την απόφαση για τον εαυτό τους, όπως αποφάσισε, για παράδειγμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο».

Ο Κρόος πάντως δεν φάνηκε να πτοείται καθώς αμέσως μετά το παιχνίδι έκανε μια σχετική ανάρτηση, αποθεώνοντας το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο! «Αυτό είχε πλάκα, φοβερό κοινό!», έγραψε ο Γερμανός άσος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X