Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον Άρη

Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον Άρη
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν βρήκε ρυθμό, δεν έκανε καλό ματς και έμεινε στο 0-0 με τον Άρη. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν είχε να διαχειριστεί πολλές φάσεις. Έκανε όμως μια εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Ζουλ από το ύψος της περιοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Ενώ με εξαίρεση μια πάσα που πήγε κατευθείαν πλάγιο, διαχειρίστηκε σωστά όλες τις φάσεις.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Προσπάθησε να βοηθήσει με ανεβάσματα στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ, ωστόσο δεν είχε καλές συνεργασίες με τον Ελίασον. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν σχετικά συνεπής, κέρδισε μονομαχίες και κράτησε την θέση του.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Χρειάστηκε να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Πλέον την θέση την ξέρει και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που λειτούργησε στις περισσότερες φάσεις. Κάλυπτε πολύ καλά τους χώρους, έβγαινε πρώτος στην μπάλα και γενικώς είχε σωστές αντιδράσεις.

Σίμος Μήτογλου: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα και έκανε εξαιρετικό ματς. Έδωσε πολλές προσωπικές μονομαχίες με τον Μορόν και τις περισσότερες τις κέρδισε και μάλιστα κατά κράτος. Ήταν σταθερός και πολύ ώριμος στον τρόπο που διαχειρίστηκε τις φάσεις που χρειάστηκε. Από τους καλύτερους του ματς.

Σταύρος Πήλιος: Σε σχέση με το ντεμπούτο του απέναντι στον Βόλο, έδειχνε να έχει πολύ περισσότερο άγχος. Και αυτό τον έκανε να μην έχει και πολύ μεγάλη σιγουριά στις κινήσεις του. Παρόλα αυτά τον βοήθησε αρκετά η ταχύτητα που έχει ως προς τις αντιδράσεις του.

Γενς Γιόνσον: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Έπαιξε ως κόφτης μπροστά από τα στόπερ. Κράτησε εξαιρετικά την ισορροπία στο ανασταλτικό κομμάτι, ειδικά όταν ο Άρης προσπαθούσε να βγει σε αντεπιθέσεις. Ήταν πολύ καλός ανασταλτικά, ενώ προσπαθούσε και με την μπάλα στα πόδια, να ανεβάσει την ομάδα.

Ορμπελίν Πινέδα: Από την στιγμή που η μπάλα δεν πήγαινε πολύ στα άκρα, είχε πέσει πάνω σχεδόν όλο το δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας. Είχε μόνιμα έναν αντίπαλο ή ακόμα και δυο πάνω του και αυτό τον δυσκόλεψε αρκετά. Ήταν πάντως κινητικός αλλά και πολύ συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Χρειάστηκε να παίξει σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο ως δεξί μπακ, που όμως παρότι ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια χάθηκε.

Νίκλας Ελίασον: Έκανε ένα πολύ «παγωμένο» πρώτο ημίχρονο. Πήρε ελάχιστες φορές την μπάλα στα πόδια του, λίγες πρωτοβουλίες αλλά ακόμα και αυτές όχι ολοκληρωμένες. Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ροντόλφο Πισάρο: Με εξαίρεση μια προσωπική ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο, στην οποία μπήκε μέσα στην περιοχή του Άρη, κατά τα άλλα δεν μπήκε καθόλου στο πνεύμα του ματς. Δεν βοήθησε καθόλου στην επιθετική λειτουργία, ενώ και στο ανασταλτικό κομμάτι είχε πρόβλημα και δεν έδινε καθόλου κάλυψη στον Πήλιο.

Στίβεν Τσούμπερ: Πήρε κάποιες μπάλες στα πόδια του. Δοκίμασε και ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά δεν έβγαλε συνεργασίες ούτε με τον Πόνσε, ούτε με τους ακραίους.

Έκι Πόνσε: Δεν πήρε σχεδόν καθόλου την μπάλα σ’ ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο. Δεν πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες, δεν πήρε σωστά την μπάλα και γενικώς δεν κατάφερε να γίνει σε καμία στιγμή του παιχνιδιού απειλητικός.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε στην μεσαία γραμμή ως δεύτερος χαφ. Και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Με καθαρό μυαλό, πολύ κινητικός και απ’ αυτούς που προσπάθησε να βάλουν δημιουργικότητα στο παιχνίδι της ομάδας.

Σέρχιο Αραούχο: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά τις 30 Νοεμβρίου. Είχε διάθεση. Είχε ένα σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Αλλά του έλειπε λογικά ο αγωνιστικός ρυθμός.

Λιβάι Γκαρσία: Μπήκε και αυτός ως αλλαγή, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου. Δεν μπήκε σχεδόν σε καμία φάση και δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.

Νορντίν Άμραμπατ: Είχε μεν κέφια, αλλά αυτή την φορά, σε αντίθεση μ’ ότι έγινε στο Φάληρο, δεν κατάφερε να βοηθήσει από την πλευρά του. Πήρε πρωτοβουλίες, πήρε μπάλες στα πόδια του, αλλά δεν ολοκλήρωσε σωστά τις προσπάθειές του.

Πάολο Φερνάντες: Μπήκε και σ’ αυτό το ματς αλλαγή και έδειξε πως όταν θα βρει ρυθμό θα βοηθήσει πολύ. Ήταν κινητικός, πήρε μπάλες στα πόδια του και φάνηκε αρκετά, παρότι ακόμα χρειάζεται τον χρόνο του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X