Λιγκ Καπ Αγγλίας: Με ανατροπή η Λίβερπουλ, νίκησε 2-1 τη Φούλαμ και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στον τελικ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Με ανατροπή η Λίβερπουλ, νίκησε 2-1 τη Φούλαμ και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στον τελικ
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Κλοπ το έκανε και στο League Cup κόντρα στην Φούλαμ (2-1) στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατροπές και Λίβερπουλ πάνε μαζί και η ομάδα του Κλοπ το έκανε και στο League Cup κόντρα στην Φούλαμ (2-1) στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών.

Δυνατά μπήκε η Λίβερπουλ και ανάγκασε τον Λένο στην πρώτη του επέμβαση μόλις στο 6’ όταν έβαλε stop στο σουτ του Ζότα και στη συνέχεια έδειχνε πολύ απειλητική αλλά οι πολλές σέντρες σουτ δεν έκαναν τη ζημιά στην άμυνα της Φούλαμ. Αντίθετα, ήαν η ομάδα του Μάρκο Σίλβα που άνοιξε το σκορ στο 19’ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Σε εκείνο το σημείο ο Φαν Ντάικ έκανε τραγικό λάθος αφήνοντας τον Αντρέας Περέιρα να περάσει και να κόψει την μπάλα στον Γουίλιαν που με ωραίο σλάλομ και τελείωμα νίκησε τον Κέλεχερ. Αν και μέχρι το σημείο οι Reds είχαν το πάνω χέρι, στη συνέχεια έμειναν σε μέτρια επίπεδα χωρίς να απειλήσουν και το 0-1 διατηρήθηκε για το πρώτο μέρος.

Οι γηπεδούχοι εισήλθαν στο τερέν με φόρα και στην επανάληψη και καλές στιγμές με Γκράβενμπεργκ και Ζότα και στο 55’ ο Κλοπ έβαλε μέσα Νούνιες-Γκάκπο, οι οποίοι ήταν καθοριστικοί.

Στο τρίλεπτο 68’-71’ έκανε ξέσπασμα η Λίβερπουλ και δικό της το ματς. Πρώτα οι Ζότα και Νούνιες συνδυάστηκαν και το σουτ του Τζόουνς κόντραρε στον Τοσίν και πήγε στα δίχτυα και στη συνέχεια ξανά οι δύο τους προκάλεσαν ανισορροπία για να τελειώσει τη φάση στην κίνηση ο Γκάκπο και να γράψει το τελικό 2-1.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X