Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Αλύγιστη» η Ρεάλ Μαδρίτης, νίκησε 5-3 την Ατλέτικο και πέρασε στον τελικό του Ριάντ

Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Αλύγιστη» η Ρεάλ Μαδρίτης, νίκησε 5-3 την Ατλέτικο και πέρασε στον τελικό του Ριάντ
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στρίμωξε άγρια την Ρεάλ στον ημιτελικό που έγινε στο Ριάντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν απέκλεισε ούτε τώρα την Ρεάλ Μαδρίτης, σε αυτόν τον απίθανο ημιτελικό για το Σούπερ Καπ (5-3) τότε πιθανότατα δεν θα το κάνει ποτέ!

Το Σούπερ Καπ έχει την πιο μικρή βαρύτητα από τους τίτλους, όμως ακόμα και έτσι ένας τέτοιος αποκλεισμός, πονάει και αφήνει σημάδια. Η Ατλέτικο Μαδρίτης στρίμωξε άγρια την Ρεάλ στον ημιτελικό που έγινε στο Ριάντ, αλλά κατάφερε να αποκλειστεί στην παράταση (5-3) με τον πιο εξωφρενικό τρόπο και τους πιο απροσδόκητους πρωταγωνιστές!

Το γκολ από τα αποδυτήρια του Μάριο Ερμόσο (6’) έφερε την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε σε ρόλο οδηγού, όμως η βασίλισσα την πλήρωσε άμεσα και με το ίδιο νόμισμα.

Σκόρερ ο Ρούντιγκερ, κι εδώ από στατική φάση, κι εδώ από κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (20’, 1-1). Σαν να μην έφτανε αυτό, οι ροχιμπλάνκος δέχθηκαν άμεσα και δεύτερο γκολ, πάλι με ακραία ενέργεια ενός παίκτη που δεν σκοράρει ούτε στο… Playstation (Φερλάν Μεντί και 2-1 στο 29ο λεπτό).

Ωστόσο, κι εδώ η απάντηση ήταν άμεση. Φανταστική ατομική ενέργεια και εντυπωσιακό γκολ του Γκριεζμάν με συρτό σουτ εκτός περιοχής (37’, 2-2), με τον Γάλλο να γίνεται με αυτό το τέρμα πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ροχιμπλάνκος.

Ο Όμπλακ με απίθανη επέμβαση με τα πόδια κράτησε το 2-2 σε κλασική ευκαιρία του Ροντρίγκο (44’) και προσπάθεια του Καρβαχάλ στα μέσα της επανάληψης (71’).

Η πρόκριση έδειξε να χαμογελά στην Ατλέτικο, όταν σε μία φαινομενικά εύκολη έξοδο, ο Κέπα με απίθανη καραμπόλα σημάδεψε τον Ρούντιγκερ για το 2-3 (78’), όμως η βασίλισσα αποδείχθηκε και πάλι πολύ σκληρή.

Μετά από φάση διαρκείας, ο Καρβαχάλ έστειλε τον ημιτελικό στην παράταση (85’), όπου κι εδώ συνέβησαν… τέρατα.

Το αυτογκόλ του Σάβιτς (116’) καταδίκασε την Ατλέτικο, που στο 122ο λεπτό δέχθηκε και πέμπτο γκολ από τον Μπραχίμ Ντίαθ (σε φάση που ο Όμπλακ είχε βγει στην επίθεση) για το απίθανο 5-3, που έστειλε την Ρεάλ στον τελικό, όπου περιμένει την Μπαρτσελόνα ή την Οσσούνα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X