Το πρώτο μωρό του 2024 στην Ισπανία ονομάστηκε… Κιλιάν! (VIDEO)

Το πρώτο μωρό του 2024 στην Ισπανία ονομάστηκε… Κιλιάν! (VIDEO)

Φανατικός ποδοσφαιρόφιλος στην Ισπανία αποφάσισε να ονομάσει το μωρό του, το πρώτο που γεννήθηκε στη χώρα το 2024, Κιλιάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φανατικός ποδοσφαιρόφιλος στην Ισπανία αποφάσισε να ονομάσει το μωρό του, το πρώτο που γεννήθηκε στη χώρα το 2024, Κιλιάν λόγω του Μπαπέ!

Το «σίριαλ» για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται, με τον Γάλλο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται μερικά… βήματα πριν υπογράψει στην Rεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού και του γαλλικού Τύπου.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έκανε μία τελευταία προσπάθεια να κρατήσει τον Μπαπέ στο Παρίσι, δηλώνοντας δημοσιίως οτι το καλύτερο για τον 25χρονο άσο είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ωστόσο στην Ισπανία, φαίνεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, έχει ισχυρό αντίκτυπο.

Απόδειξη αυτής της διαπίστωσης είναι το γεγονός ότι το πρώτο μωρό του 2024 στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, θα πάρει το όνομα του, γεγονός αρκετά σπάνιο, καθώς μόλις τρία (!) από τα 10.000 παιδιά στην Ισπανία, ονομάζονται Κιλιάν.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X