Βόλος: Πώς έστησε το ραντεβού θανάτου στον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του επί 9 χρόνια

Βόλος: Πώς έστησε το ραντεβού θανάτου στον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του επί 9 χρόνια

Πώς στήθηκε το ραντεβού θανάτου στον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δολοφονία με θύμα έναν 33χρονο με καταγωγή από την Αλβανία και θύτη τον 50χρονο σύζυγο της αδελφής του, επίσης αλβανικής καταγωγής, απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές του Βόλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αργά χθες το βράδυ ο 50χρονος συναντήθηκε με τον κουνιάδο του σε αγροτική περιοχή μεταξύ Ζαγοράς και Χανίων και υπό συνθήκες που διερευνώνται πυροβόλησε τον 33χρονο συγγενή του με κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του. Στη συνέχεια ο δράστης ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την πράξη του και λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Πληροφορίες για το έγκλημα αναφέρουν ότι ο 50χρονος έμαθε χθες από τη 18χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμος ότι ο 33χρονος τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση από την ηλικία των 9 ετών και τώρα την εκβίαζε ζητώντας της χρήματα για να μη διακινήσει βίντεο με τις πράξεις του.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X