ΑΕΚ: Παίρνουν αρκετό χρόνο απόψε Φερνάντες και Αραούχο

ΑΕΚ: Παίρνουν αρκετό χρόνο απόψε Φερνάντες και Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Πάολο Φερνάντες και Σέρχιο Αραούχο σήμερα κόντρα στον Άρη παίρνουν χρόνο συμμετοχής από τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματς Κυπέλλου απόψε για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», το πρώτο για φέτος και… ευκαιρία για τον Ματίας Αλμέιδα να δει παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ και έρχονται από τραυματισμό να πατήσουν χορτάρι. Ένας ο Πάολο Φερνάντες και ένας ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Φερνάντες τον Ιούνιο του 2022 υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα στο δεξί πόδι και έπαιξε πρώτη φορά ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την περασμένη Κυριακή. Δεδομένα θα πάρει απόψε χρόνο συμμετοχής, είτε βασικός, είτε ως αλλαγή. Και ο Αλμέιδα θα προσθέσει έτσι ακόμη έναν παίκτη στην επιθετική γραμμή, που τόσο έλειψε στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Αναφορικά με τον Αραούχο είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, αποφασίστηκε στις τελευταίες ημέρες του 2023 να μην μπει ξανά στο χειρουργείο και να κάνει ειδικό πρόγραμμα επανένταξης. Από την περασμένη εβδομάδα ο «Τσίνο» κάνει προπόνηση με όλη την ομάδα και θα είναι απόψε στον πάγκο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα πάρει χρόνο συμμετοχής απόψε κόντρα στον Άρη και θα υπολογίζεται πλέον στα σχέδια του προπονητή του.

Ο Φερνάντες σε 34 ματς πέρυσι είχε 5 γκολ και 7 ασίστ (1.760 λεπτά) και ο Αραούχο φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί πριν το μεγάλο διάστημα αποχής (έχει να παίξει από 30/11) σε 17 ματς με 3 γκολ (690 λεπτά)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X