ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα στηρίζει έμπρακτα τον Αθανασιάδη και περιμένει ανταπόκριση

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα στηρίζει έμπρακτα τον Αθανασιάδη και περιμένει ανταπόκριση
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Αθανασιάδης θα είναι απόψε βασικός κόντρα στον Άρη σε ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς για το Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απόψε (19:30) αντιμετωπίζει τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Κύπελλο Ελλάδος και ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στην 11άδα για να… φρεσκάρει την ομάδα του.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ,λόγω των όσων προηγήθηκαν, είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο 31χρονος τερματοφύλακας προέρχεται από ένα πολύ κακό διάστημα στο οποίο τα «χοντρά» του λάθη (ειδικά σε Αμστερνταμ και Σέρρες, συν όσα ειπώθηκαν εξωαγωνιστικά για την συμπεριφορά του) «στοίχισαν» πολύ ακριβά στην ΑΕΚ, ενώ γενικότερα η φετινή του εικόνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Το 2023 έκλεισε με αρκετή κουβέντα για την επάρκεια του Αθανασιάδη ως τερματοφύλακα που έρχεται να δώσει λύσεις όταν δεν παίζει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που κάνει πολύ καλή σεζόν μέχρι σήμερα. Από το enwsi.gr σας ενημερώσαμε προ ημερών ότι η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει (μέχρι στιγμής…) σε μεταγραφή τερματοφύλακα τον Ιανουάριο, καθώς υπάρχει απόφαση να συνεχίσει το υπάρχον δίδυμο κάτω από τα δοκάρια.

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα στηρίζει έμπρακτα τον Αθανασιάδη και περιμένει ανταπόκριση

Αναφορικά με το αποψινό ματς ο Αθανασιάδης αναμένεται να είναι βασικός κάτω από τα δοκάρια. Και γενικότερα αναμένεται να πάρει… πάνω του τον θεσμό του Κυπέλλου, όπως έγινε πέρυσι με τον Στάνκοβιτς που «σήκωσε» το τρόπαιο στο τέλος με πολύ καλές εμφανίσεις και δη στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα όπως πάντα στηρίζει το γκρουπ του και τα αποδυτήρια του. Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του οφείλεται εκεί. Στα καλά και στα άσχημα δείχνει την εμπιστοσύνη στους παίκτες του και περιμένει από τους ίδιους να ανταποκριθούν στο υψηλό επίπεδο απαιτήσεων και στην πίεση που έχει η φανέλα.

Έτσι απόψε τα φώτα θα πέσουν πάνω στον Αθανασιάδη για να φανεί η ανταπόκριση του σε ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς, με την ΑΕΚ να περιμένει τα… αποτελέσματα. Και σήμερα και σε μία εβδομάδα στην ρεβάνς στο Χαριλάου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X