Τρεις επιλογές για ταμείο στο ΑΕΚ - Άρης

Τρεις επιλογές για ταμείο στο ΑΕΚ - Άρης

Αφού διέλυσε τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον Άρη (19:30)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γκολάρες του Λιβάι Γκαρσία και του Τσούμπερ «καθάρισαν» τον Ολυμπιακό και τώρα η ΑΕΚ, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, υποδέχεται τον Άρη στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η «Ένωση» ψάχνει ακόμα μία σπουδαία νίκη, που φυσικά θα στείλει ξανά μήνυμα πως οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ.

Όπως είναι φυσικό, ο Ματίας Αλμέιδα θα «φρεσκάρει» την αρχική του ενδεκάδα και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με έξτρα ανάσες. Μεταξύ άλλων, η παρουσία του Γιόνσον, του Γαλανόπουλου, του Πιζάρο και του Πόνσε θα φέρει σίγουρα μία διαφορετική και ανανεωμένη μεσοεπιθετική γραμμή, που είναι ικανή να φέρει την ΑΕΚ σε θέση κυριαρχίας, κόντρα σε έναν Άρη που θα περιμένει σίγουρα στην περιοχή του. Η νίκη της ΑΕΚ χωρίς να δεχτεί γκολ από τους φιλοξενούμενους συνοδεύεται με απόδοση 2.15.

Όπως φάνηκε και στις πρόσφατες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, η «Ένωση» είναι σαφώς ποιοτικότερη και αναλαμβάνει πάντα τα ηνία στον αγωνιστικό χώρο. Οι Θεσσαλονικείς θα στηριχτούν στην αμυντική τους λειτουργία και αυτό… μεταφράζεται σε πίεση ψηλά από την ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να κυκλοφορεί σταθερά τη μπάλα έξω από την περιοχή του Κουέστα. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Δικέφαλος στην αναμέτρηση βρίσκεται σε απόδοση 1.77.

Επιπρόσθετα, είναι δεδομένο πως ο Αλμέιδα θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και είναι πεινασμένος για μία «δυνατή» εμφάνση, ώστε να μπει για τα καλά στην εξίσωση της μεσοεπιθετικής γραμμής για το δεύτερο – και πιο κρίσιμο – κομμάτι της σεζόν. Ένα τουλάχιστον γκολ από τον Πόνσε σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 3.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X