Κλοπ για τον Μπεκενμπάουερ: «Ο καλύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής, αλλά κι ένας ακόμα καλυτερος άνθρωπος»

Κλοπ για τον Μπεκενμπάουερ: «Ο καλύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής, αλλά κι ένας ακόμα καλυτερος άνθρωπος»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ, αποχαιρέτησε τον Φρανζ Μπεκενμπάουερ, μιλώντας για εκείνον με πολύ συγκινητικά λόγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανζ Μπεκενμπάουερ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών και βύθισε το γερμανικό ποδόσφαιρο σε πένθος, με τον Γιούργκεν Κλοπ να σπεύδει να αποχαιρετήσει το «τοτέμ» του Γερμανικού ποδοσφαίρου.

«Ο κόσμος θα είναι πραγματικά διαφορετικός χωρίς αυτόν, τουλάχιστον για μένα» είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου για τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Ήταν ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Γερμανίας, αλλά ήταν ένας ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Είχα το προνόμιο να τον γνωρίσω λίγο καλύτερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και πριν από αυτό το 2005 στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ο τρόπος που το έκανε – χαρούμενος, φιλικός, χαμογελαστός, σοβαρός τις σωστές στιγμές – ήταν πραγματικά ενθαρρυντικός. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι ήταν καλύτερος από ό, τι ήταν, ήξερε πάντα ότι χρειαζόταν βοήθεια, ειδικά ως προπονητής» πρόσθεσε ο Κλοπ σημειώνοντας ότι ο «Κάιζερ» έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

«Μου δίδαξε κάτι που δεν ήξερα τότε και που θα χρειαζόμουν στη ζωή μου: Ότι μπορείς να είσαι διάσημος, ότι μπορείς να εμφανίζεσαι πολύ στα μέσα ενημέρωσης, ότι όλοι μιλούν για σένα και όμως μπορείς να είσαι απολύτως τον εαυτό σου».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X