Μέλη των BBB ξυλοκόπησαν δύο 15χρονους Σέρβους στο Βούκοβαρ - Είχαν άμεση εμπλοκή στην φονική επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ)

Μέλη των BBB ξυλοκόπησαν δύο 15χρονους Σέρβους στο Βούκοβαρ - Είχαν άμεση εμπλοκή στην φονική επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δύο 15χρονοι Σέρβοι ξυλοκοπήθηκαν στο Βούκοβαρ από μέλη των Bad Blus Boys που συμμετείχαν στην φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρόμος στο Βούκοβαρ…

Ο τίτλος και η είδηση μπορεί να μην λέει πολλά στους Έλληνες, αλλά αν διαβάσει κανείς το ρεπορτάζ της σερβικής εφημερίδας, «Kurir» θα καταλάβει τη σημασία της.

Και πάμε στο ζουμί της υπόθεσης… Δύο 15χρονοι Σέρβοι δέχθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων επίθεση από Κροάτες στην πόλη Βούκοβαρ μόνο και μόνο επειδή μιλούσαν με σερβική διάλεκτο. Τα δύο παιδιά υπέστησαν διάσειση και χρειάστηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όμως, έβγαλε… λαβράκι! Δράστες της επίθεσης ήταν μέλη των Bad Blue Boys, τα οποία, μάλιστα, συμμετείχαν στη φονική επίθεσης της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο δήμαρχος του Βούκοβαρ, Ιβάν Πενάβα, μάλιστα, μίλησε για το περιστατικό και επιβεβαίωσε ότι οι δράστες ήταν μέλη της ομάδας οπαδών των BBB. Στο ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά δέχθηκαν επίθεση από χούλιγκαν των BBB και όπως αναφέρουν και κροατικά μέσα ενημέρωσης, ορισμένοι από τους δράστες συμμετείχαν σε αιματηρή συμπλοκή στην Ελλάδα, στην οποία σκοτώθηκε οπαδός της ΑΕΚ, πριν αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Και επειδή πολλοί, ενδεχομένως, να αναρωτιούνται για τα τραύματα των δύο παιδιών. Το ένα φέρει σοβαρά σωματικά τραύματα, κάταγμα κρανίου και οστών προσώπου και ο άλλος ελαφρά σωματικά τραύματα, θλάση στο κεφάλι, στην κοιλιά και στο στήθος.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της σερβικής εφημερίδας:

naslovna 09.01.2024.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X