Λεβερκούζεν: Χάνει τον Μπονιφάς για τρεις μήνες

Λεβερκούζεν: Χάνει τον Μπονιφάς για τρεις μήνες
Photo Credits: INTIME

Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Νιγηριανού επιθετικού της Λεβερκούζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Νιγηριανού επιθετικού της Λεβερκούζεν, Βίκτορ Μπονιφάς, ο οποίος, όχι απλά θα χάσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στους προσαγωγούς σε προπόνηση της εθνικής του ομάδας και επέστρεψε στη Γερμανία, όπου υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις. Οπως ανακοίνωσε η Μπάγερ, ο Μπονιφάς έχει πάθει ζημιά στον τένοντα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η επιστροφή του στα γήπεδα προσδιορίζεται για τον Απρίλιο, στην καλύτερη περίπτωση.

Ο τραυματισμός του Νιγηριανού επιθετικού αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τη Λεβερκούζεν, η οποία προοπορεύεται στη βαθμολογία της Bundesliga. Ο 23χρονος φορ, που μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Μπάγερ από την Ουνιόν Ζεντ Ζιλουάζ, έχει δέκα γκολ και επτά ασίστ στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα και η απουσία του θα γίνει σίγουρα αισθητή στο συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X