Τσέφεριν για Μπεκενμπάουερ: «Αντίο σε έναν αληθινό θρύλο»

Τσέφεριν για Μπεκενμπάουερ: «Αντίο σε έναν αληθινό θρύλο»
Photo Credits: INTIME

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θρηνεί για την απώλεια του θρυλικού Κάιζερ» είπε ο Τσέφεριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο παίκτης που διαμόρφωσε το γερμανικό ποδόσφαιρο όσο κανένας άλλος,  επηρεάζοντας επίσης το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο «Der Kaiser», όπως τον αποκαλούσαν, πέθανε σε ηλικία 78 ετών την Κυριακή.

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θρηνεί για την απώλεια του θρυλικού Κάιζερ. Η απαράμιλλη ευελιξία του, οι χαριτωμένες μετακινήσεις μεταξύ άμυνας και μεσαίας γραμμής, ο άψογος έλεγχος της μπάλας και το οραματικό στυλ αναμόρφωσαν τον τρόπο που παιζόταν το ποδόσφαιρο στην εποχή του.

Οι ηγετικές του ιδιότητες έλαμψαν καθώς ήταν αρχηγός  στην εθνική ομάδα και τη Μπάγερν Μονάχου κατά τις πιο επιτυχημένες περιόδους τους και συνέχισαν να λάμπουν στην προπονητική του καριέρα.

Η κληρονομιά του Μπεκενμπάουερ ως ενός από τους μεγάλους όλων των εποχών του ποδοσφαίρου είναι αδιαμφισβήτητη. Αντίο σε έναν αληθινό θρύλο», είπε σε μήνυμά του ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X