Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Της κλείσαμε το στόμα και τα μάτια με ταινία – Με έδιωξε και τη μαχαίρωσε»

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Της κλείσαμε το στόμα και τα μάτια με ταινία – Με έδιωξε και τη μαχαίρωσε»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τη φρικτή δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να σκηνοθετήσουν «ψεύτικη ληστεία» σε βάρος της 41 ετών εγκύου ώστε να την ακινητοποιήσουν και να μεταβούν στο πατρικό της σπίτι απ’ όπου θα έκλεβαν οικονομίες ύψους 7.000 με 8 .000 ευρώ από τους γονείς της προέβλεπε το σχέδιο που φέρεται να είχε σκεφτεί ο 39χρονος σύντροφος της γυναίκας που έπεσε θύμα δολοφονίας προκειμένου να πείσει τον 34χρονο φίλο του να διαπράξουν το έγκλημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, την εξιχνίαση του οποίου ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Tην εκδοχή αυτή επικαλέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε, χθες (08.01.2024) το μεσημέρι, στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, όπου ομολόγησε στους αστυνομικούς την εμπλοκή του στην υπόθεση, όχι όμως τη δολοφονία της γυναίκας, υποδεικνύοντας παράλληλα το σημείο που είχαν πετάξει τη σορό της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο ίδιος δέχθηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, καθώς θα έπαιρνε ένα μερίδιο από τα χρήματα τα οποία είχε ανάγκη λόγω της οικονομικής του δυσχέρειας.

Περιγράφοντας αναλυτικά το σχέδιο που φέρεται να κατέστρωσε ο φίλος του κι έφεραν εις πέρας, ο 34χρονος -κατά τις ίδιες πληροφορίες- κατέθεσε πως γύρω στις 11 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν επέστρεψαν ο 39χρονος και η σύντροφός του στο σπίτι του πρώτου, εκείνος βρισκόταν ήδη μέσα στο διαμέρισμα, με σβηστά τα φώτα και κατεβασμένα τα παντζούρια.

Ήταν σε λίμνη αίματος

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X