Ο Άρης θέλει πολύ τον Καρλίτος!

Ο Άρης θέλει πολύ τον Καρλίτος!
Photo Credits: INTIME

Δεδομένη η επιθυμία του Καρλίτος να αποχωρήσει από τη Λαμία, ανοιχτοί παραμένουν στον Άρη στη συζήτηση απόκτησης του πολύπειρου Ισπανού επιθετικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένη η αναζήτηση του Άρη για επιθετικό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ώστε να πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν, δίνοντας στον αναντικατάστατο αρχισκόρερ των κίτρινων ανάσες και στον Άκη Μάντζιο απαραίτητες, πρόσθετες επιλογές στην γραμμή κρούσης.

Αυτήν ακριβώς την αναζήτηση αναγνώρισε ο Καρλίτος, η πλευρά του οποίου πρότεινε τον Ισπανό επιθετικό στον Άρη. Κίνηση ξεκάθαρη ως προς τις επιθυμίες του 34χρονου.

Δεν θέλει να παραμείνει στη Λαμία, θεωρώντας πως (μπορεί να) έχει ρόλο σε ομάδα μεγαλύτερων φιλοδοξιών, χωρίς το οικονομικό να παίζει τη συγκεκριμένη στιγμή ιδιαίτερο ρόλο (παρότι έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ιστορίας των Φθιωτών, εισπράττοντας περίπου 300.000 ετησίως).

Τα «θέλω» του Άρη κι οι απαιτήσεις της Λαμίας

Ενήμερος είναι φυσικά ο Άκης Μάντζιος, χωρίς να είναι αντίθετος στη λύση Καρλίτος. Οι κίτρινοι, σε πρώτη φάση, αναζητούν νεαρότερο σε ηλικία επιθετικό μιας και ιδανικά δεν θα ήθελαν να επιβαρύνουν τον αγωνιστικό κορμό τους με έναν ακόμα +30 ετών όπως ο Καρλίτος.

Την περίπτωσή του όμως προφανώς και δεν την έχουν κάψει. Κάθε άλλο.

Πρόταση στη Λαμία δεν έχει γίνει. Και δεν πρόκειται να γίνει μιας και επίκειται άμεσα το οριστικό ξεκαθάρισμα του στάτους του Ισπανού στη Λαμία.

Έτσι κι αλλιώς έχει ενημερώσει σχετικά, επιπρόσθετα – πέραν της δικής του αναζήτησης που δημιούργησε το θέμα με τον Άρη – φαίνεται από το γεγονός ότι έμεινε στα δύο τελευταία παιχνίδια εκτός αποστολής, με τις αμφίσημες δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, να επιβεβαιώνουν την στάση του πρώτου σκόρερ της Λαμίας.

Ο Καρλίτος θα επιδιώξει να αποχωρήσει από τη Λαμία λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του (σ.σ. ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’25).

Η Λαμία – επικοινωνεί πως – αξιώνει αρκετά για να συζητήσει την παραχώρησή του. Στα όρια του απίθανου να ικανοποιηθεί.

Δεν πρόκειται να συμβεί από τον Άρη, μιας και οι κίτρινοι διατηρούν ανοιχτή την πόρτα τους για τον πολύπειρο Ίβηρα μόνο αν δεν τους κοστίσει (ή έστω, με κόστος συμβολικό, αναλογικό της αγωνιστικής απώλειας που θα έχει η Λαμία).

Αυτό άλλωστε, ήταν και το πλαίσιο με το οποίο πρωτοεμφανίστηκε ως υπό εξέταση επιλογή ο Καρλίτος, να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη έχοντας λύσει τη συνεργασία του με τη Λαμία.

Επαφές, που έγιναν τη Δευτέρα (8/1) ανέδειξαν για πρώτη φορά από τη δημοσιοποίηση του θέματος χαραμάδα υλοποίησης.

Το αν επιβεβαιωθεί, θα φανεί τις επόμενες ημέρες, με απ’ ευθείας πλέον διοικητικές επαφές και την επικείμενη επιστροφή του εκπροσώπου του Καρλίτος στην Ελλάδα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X