Κούστας: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς - Η ΑΕΚ Β' θέλει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται»

Κούστας: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς - Η ΑΕΚ Β' θέλει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Νίκος Κούστας μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ Β' με 1-0 επί του ΠΑΟΚ Β' στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ Β’ με 1-0 επί του ΠΑΟΚ Β’ ο Νίκος Κούστας.

Μιλώντας μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β, ο τεχνικός της ΑΕΚ Β Νίκος Κούστας μίλησε στην κάμερα του Action24 τονίζοντας: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς».

«Η ομάδα θέλει να εξελίσσεται, να βελτιώνεται και να παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Εμείς είχαμε να κοιτάξουμε και τη βαθμολογία καθώς θέλουμε να βγούμε από τη δυσάρεστη περιπέτεια στην οποία είχαμε μπει. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Θέλω να πω συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του για τον τρόπο που παίζει», είπε ακόμη ο προπονητής της ΑΕΚ Β’, Νίκος Κούστας.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ακολουθεί ένα μεγάλο διάστημα απραξίας για την ΑΕΚ Β (επόμενο ματς απέναντι στον Λεβαδειακό στα τέλη Ιανουαρίου) ο κ.Κούστας είπε: «Είναι οξύμωρο ναι. Να παίζουμε Πέμπτη, Κυριακή και μετά να έχουμε τόσο μεγάλη διακοπή. Σίγουρα θα μας επηρεάσει όμως το τιμ για αυτό δουλεύει καθημερινώς ώστε να βρούμε λύσεις και σε αυτό το θέμα. Το κάναμε στο παιχνίδι με τη Λάρισα, όπου προερχόμαστε και πάλι από διακοπή. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Γι’ αυτό σήμερα η νίκη ήταν επιτακτική. Εμείς δεν θα παίζουμε αλλά θα παίξουν οι άλλοι που είναι κοντά μας στη βαθμολογία».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X