Μεγάλο ματς από την ΑΕΚ Β´, κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ Β´ και μπήκε στην 5άδα! (VIDEO)

Μεγάλο ματς από την ΑΕΚ Β´, κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ Β´ και μπήκε στην 5άδα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ Β' στα Σπάτα με 1-0 επί του ΠΑΟΚ Β' με εξαιρετικό γκολ του Κάτσικα. Στην πεντάδα της Super League 2 η Ένωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ έκανε μεγάλο ματς στα Σπάτα επί του ΠΑΟΚ Β’ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2 και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το γκολ που έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά της ΑΕΚ Β’ σημείωσε στο 38′ ο Κάτσικας με υπέροχη ενέργεια και σουτ.

Το φιλμ του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς μόλις στο 6′. Σπυράκος και Γκιτέρσος συνεργάστηκαν, ο πρώτος σούταρε με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Γκιτέρσος κατέβασε την μπάλα, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 22′ ο ΠΑΟΚ Β’ φώναξε για 2η κίτρινη κάρτα στον Μαχαίρα έπειτα από μαρκάρισμα του άσου της ΑΕΚ Β’ στον Κωττά για να ακολουθήσουν έξι λεπτά αργότερα οι διαμαρτυρίες της ΑΕΚ Β’, όταν ο Χριστόπουλος πήδηξε για κεφαλιά με τον πορτιέρε, Ταλιχμανίδη που έκανε την έξοδο με τον ρέφερι να δείχνει “παίζετε” με τον πάγκο των γηπεδούχων να διαμαρτύρεται. Μία φάση που όπως φάνηκε στο ριπλέι, δικαιώνει τις φωνές των «κιτρινόμαυρων». Και αυτό γιατί ο Χριστόπουλος προλαβαίνει τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ Β’, Ταλιχμανίδη, ο οποίος τον γκρεμίζει με τον ρέφερι, Φωκά, όμως, να μην υποδεικνύει την πεντάκαθαρη παράβαση.

Στο 29′ ο Θεοχάρης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τσοπούρογλου, με την ΑΕΚ Β’ στο 35′ να απειλεί. Ο Θεοδωρίδης μπήκε από δεξιά, γύρισε προς τον Χριστόπουλο με τον Κωττσά να παρεμβαίνει σωτήρια με προβολή και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Τα δεδομένα έμελλε να αλλάξουν στο 39′. Ο Κάτσικας μπήκε στην περιοχή από αριστερά, σούταρε δυνατά με το δεξί και άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ Β’. Το 1-0 έμελλε να είναι το σκορ του ημιχρόνου με την ΑΕΚ Β’ να μπαίνει με άλλη ψυχολογία, όπως ήταν λογικό στο β’ μέρος της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ Β’, όμως, ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και απείλησε στο 51′ με γύρισμα του Σπυράκου με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 55′. Ο Σπυράκος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Θεοχάρη με το «κιτρινόμαυρο» 1-0 να παραμένει.

Στο 57′ η ΑΕΚ Β’ είχε την πρώτη απειλητική της επίσκεψη με τον Λαμαράνα να σουτάρει άουτ. Το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ παρέμενε με τον ΠΑΟΚ να έχει υποψία φάσης στο 67′ με τον Δαρέλα. Φάση που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Θεοχάρη.

Στο 81′ ο ΠΑΟΚ Β’ απείλησε σε λανθασμένη έξοδο του Θεοχάρη με την κεφαλιά του Φίλωνα να παίρνει ύψος και να περνά άουτ. Η ΑΕΚ Β’ διατηρούσε το προβάδισμα απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ Β’ που ναι μεν προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Έτσι το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του ματς με την ΑΕΚ Β’ να αναρριχάται στην πεντάδα.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Κανελλόπουλος, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας (78′ Ανδρικόπουλος), Μαχαίρας (85′ Κοσίδης), Χριστόπουλος, Θεοδωρίδης.
ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Κιτσάκης (72′ Σελιμάι), Κωττάς, Παντεκίδης (76′ Μανωλιούδης), Φίλων, Γιαξής, Σνάουτσνερ (72′ Τσίκος), Σπυράκος, Δαρέλας, Τσοπούρογλου (61′ Β. Γκούμας), Γκιτέρσος (61′ Πανίδης).
Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Σγουράκης (Πειραιά)
Κίτρινες κάρτες: 9′ Μαχαίρας – 11′ Κωττάς, 69′ Σνάουτσνερ, 75′ Β. Γκούμας

Διαβάστε πώς σχολίασε το ΑΕΚ Β’ – ΠΑΟΚ Β’ το enwsi.gr

Δείτε το γκολ της ΑΕΚ Β’:




 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X