Η Νιούκαστλ ανανέωσε με τον Φαμπιάν Σαρ

Η Νιούκαστλ ανανέωσε με τον Φαμπιάν Σαρ
Photo Credits: INTIME

Παραμένει στην Νιούκαστλ ο Φαμπιάν Σαρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φαμπιάν Σαρ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Νιούκαστλ και θα παραμείνει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» μέχρι το 2025. Η προηγούμενη συμφωνία του 32χρονου στόπερ έληγε το καλοκαίρι, αλλά οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για ένα ακόμη έτος.

«Το έχω πει πολλές φορές, αλλά αισθάνομαι πραγματικά στο σπίτι μου εδώ», είπε ο Σαρ. «Το να παίζω γι΄ αυτήν την ομάδα όπου αισθάνομαι τόσο άνετα με όλους τους συμπαίκτες μου και με το προπονητικό επιτελείο είναι πραγματικά σαν μια οικογένεια για μένα, οπότε είμαι πραγματικά ευγνώμων που θα μείνω εδώ για λίγο ακόμα και ελπίζω να περάσω πιο συναρπαστικές στιγμές».

Ο Σαρ έχει κάνει 169 εμφανίσεις για τον σύλλογο από τότε που αποκτήθηκε από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, το καλοκαίρι του 2018, συμπεριλαμβανομένων 28 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

«Ο Φαμπιάν ήταν εξαιρετικός για εμάς», πρόσθεσε ο τεχνικός του συλλόγου, Έντι Χάου. «Ήταν ένα μοντέλο συνέπειας κι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας. Αμύνεται πολύ καλά, αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχος με την μπάλα επίσης, έτσι είμαστε ευτυχείς που επέκτεινε το χρόνο του εδώ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X