Αλέξης Κούγιας: Όταν έλεγε τον Μαρινάκη «ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης» και «παχύσαρκο παιδάκι» (VIDEO)

Αλέξης Κούγιας: Όταν έλεγε τον Μαρινάκη «ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης» και «παχύσαρκο παιδάκι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έλεγε «σκουπίδι» τον Κούγια, τώρα είναι το... κατοικίδιό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φράση «το γύρισε το μπιφτέκι» χρησιμοποιείται πολύ στην καθομιλουμένη τα τελευταία χρόνια και σημαίνει όταν κάποιος κάνει στροφή 180 μοιρών στις θέσεις του. Και αν στο λεξικό η εν λόγω έκφραση έπρεπε να πλαισιώνεται από ένα πρόσωπο θα ήταν αυτό του Αλέξη Κούγια. Πρόκειται για μάστερ. Αληθινός δάσκαλος στο… γύρισμα του μπιφτεκιού.

Ο αντιπρόεδρος και «πρόσωπο» πλέον του Ολυμπιακού παντού έγινε εδώ και ένα μήνα περίπου το «κατοικίδιο» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Βγαίνει και… γαβγίζει αυτός αντί του προέδρου της ομάδας του Πειραιά που κρατά πλέον αποστάσεις από τα τεκτενόμενα.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που Κούγιας και Μαρινάκης ήταν στα… μαχαίρια και αντάλλασαν βαριές κουβέντες δημοσίως.

Όταν ο Κούγιας έλεγε τον Μαρινάκη «ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης»

Ο Αλέξης Κούγιας στα χθεσινό του ξέσπασμα είπε οτι «μία εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ έχουν καθίσει σαν βδέλλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Πριν μερικά χρόνια άλλον έλεγε «ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης».

Τον Απρίλιο του 2014 ο τότε ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, σε ένορκη μαρτυρική κατάθεση χαρακτήρισε «Ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου» τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Τον εκάστοτε πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον επιλέγουν οι Υφαντής, Παπανικολάου και Κουρίδης. Μαζί με τους Σταθόπουλο, Προύντζο και τώρα πλέον τον Παπακωνσταντίνου και μια σειρά παλιών προέδρων ΕΠΣ ελέγχουν απόλυτα την ΕΠΟ. Αυτή η ομάδα αναζητεί τον καταλληλότερο ισχυρό ιδιοκτήτη των κορυφαίων ΠΑΕ στην Ελλάδα.. Επί σειρά ετών αυτός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως απεδείχθη από τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες που δημοσίευσε ο Τριανταφυλλόπουλος το 2002.

Ο Κόκκαλης δεν είχε διαστάσει να αναγορεύσει σε άμεσο συνεργάτη του τον κατά την κρίση μου εμπνευστή της εγκληματικής οργάνωσης του 2002 Θωμά Μητρόπουλο που τώρα κατά την κρίση μου έχει ως ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γεγονός που έχει αποδειχθεί από τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη με τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απεκαλύφθη από την έρευνα που διεξήγαγε κατ΄εντολήν της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών κ.Ράϊκου, η κ.Πόπη Παπανδρέου», τόνισε στην κατάθεσή του ο γνωστός ποινικολόγος…

«Γνωστό το μίσος μου για τον Μαρινάκη και εκείνου για μένα»

Πάμε σε πιο… φρέσκα κουλούρια, στη δίκη της υπόθεσης των «28» του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Αθήνα πριν τρία χρόνια ο Αλέξης Κούγιας είχε αναφερθεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Το μίσος του Μαρινάκη σε μένα και μένα για τον Μαρινάκη ήταν γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Εμένα στόχος μου δεν ήταν ο Μαρινάκης, ο Τσακογιάννης με τον Μπέο ήταν. Αν δείτε μια συνομιλία που είχε με τον Καραπαπά με μένα θα δείτε επίθετα σκληρών χαρακτηρισμών», είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων.

Οταν ο Μαρινάκης αποκαλούσε τον Κούγια «σκουπίδι»

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του κ. Κούγια, ο οποίος παίρνει το παραπάνω πόστο, αλλά και τη νομική εκπροσώπηση. Ολα αυτά σε μια εποχή με ουκ ολίγες ανοιχτές υποθέσεις.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις παλαιότερες δηλώσεις του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του γνωστού ποινικολόγου. Τότε, τον αποκαλούσε «σκουπίδι» δημοσίως με τον κ. Κούγια να παρακολουθεί από το πάνελ.

«Είναι αλήθεια… Ναι, κατέθεσα μήνυση στον κ. Μαρινάκη μαζί με αγωγή, ζητώντας 200.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό μου. Πρόκειται για τις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη στο ματς με τη Μονπελιέ με τα σκουπίδια… Για μένα είναι θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας», είπε ο Κούγιας μετά.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

@xristos_1926Κύριε Κούγια, είστε σκουπίδι???🤔

♬ πρωτότυπος ήχος – Xristos 1926

«Ο Μαρινάκης είναι ένα παχύσαρκο παιδάκι με φουσκωτούς», είχε πει ο Κούγιας

Το 2012 μετά τον αγώνα του Ολυμπικού με την Μονπελιέ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δηλώσει «Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό δέχεται πισώπλατα χτυπήματα σε μία δύσκολη συγκυρία από σκουπίδια όπως ο Αλαφούζος, ο Κούγιας και ο ΣΚΑΙ. Θα πρέπει να απομονωθούν αυτά τα σκουπίδια. Να επενδύσουμε για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ελλάδα δοκιμάζεται και έχει ανάγκη ομάδες όπως ο Ολυμπιακός».

Με τον Κούγια να απαντά: 

«Το έμαθα το πρωί. Κοιμόμουν, γιατί ξυπνάω νωρίς. Με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο και δεν ήξερα αν έπρεπε να αντιμετωπίσω όλο αυτό με χιούμορ ή σοβαρότητα. Θα πω κάτι λιτό. Αυτό το παχύσαρκο παιδάκι που δεν ξέρω πώς έκανε χρήματα και πώς του επετράπη από την ΕΕΑ να πάρει τον Ολυμπιακό, που νομίζει ότι μπορεί να μεταφέρει στο ποδόσφαιρο, ό,τι κάνει στην καθημερινότητα του. Μιλάμε για μία καθημερινότητα που τον συνοδεύουν καμία 15αριά φουσκωτοί, που στο παρελθόν έχει δώσει δικαιώματα με τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Αν νομίζει ότι επειδή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, επειδή διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να έχει τέτοιο τρόπο συμπεριφοράς και να εκτοξεύει τέτοιου είδους ύβρεις. Θα του πω κάτι πολύ λιτά… Όπως τον αντιμετώπισα από τον Ιούλιο του 2010, τότε που ανέλαβε, αλλά κυρίως πριν από την Συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει με το περιεχόμενο του CD, με τον ίδιο τρόπο θα τον αντιμετωπίσω και πάλι. Μέσα από την δικαιοσύνη. Φαίνεται ενοχλήθηκε πολύ από το γεγονός ότι εγώ δεν είμαι αυτός, ο οποίος θα κάνει εκπτώσεις. Θα τα πούμε όμως αναλυτικά τη Δευτέρα (12/11), το βράδυ στην εκπομπή που είμαι καλεσμένος»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X