Είπε το... ποίημα του ο Καρβαλιάλ: «Ο VARιστας κοιμόταν και σήμερα, ξεκάθαρο γκολ αλλά και πέναλτι»

Είπε το... ποίημα του ο Καρβαλιάλ: «Ο VARιστας κοιμόταν και σήμερα, ξεκάθαρο γκολ αλλά και πέναλτι»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είπε το… ποίημα του και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο ζήτημα της διαιτησίας και στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ (1-2). Ειδικότερα ο Κάρλος Καρβαλιάλ είπε για:

Την τοποθέτησή on camera περί… κλοπής: Είχα την ευκαιρία να ξαναδώ τις φάσεις. Επιμένω στην αρχική μου εντύπωση πώς ήταν τόσο ξεκάθαρες οι φάσεις. Δεν είναι χέρι στο γκολ και είναι ξεκάθαρο πέναλτι. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν δόθηκαν. Το διαφημιστικό αυτοκόλλητο είναι πάνω στο χέρι του παίκτη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δόθηκε χέρι. Επίσης το πέναλτι είναι τόσο ξεκάθαρο. Η ανατροπή πάνω στον Ναβάρο. Και θέλω να θυμίσω πώς και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο VARιστας κοιμότανε (όπως και σήμερα). Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι στον Ποντένσε και αυτά μας έχουν κοστίσει βαθμούς.

Τη συνέχεια με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο: Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες γιατί οι παίκτες δεν θα νιώθουν την ίδια αυτοπεποίθηση με το εάν θα είχαν πάρει αποτέλεσμα. Θα πρέπει όμως να αντιδράσουμε και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό την Τετάρτη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X