Αλμέιδα: «Οι παίκτες μου άφησαν την ψυχή τους, αυτό σημαίνει να υπερασπίζεσαι την ΑΕΚ!»

Αλμέιδα: «Οι παίκτες μου άφησαν την ψυχή τους, αυτό σημαίνει να υπερασπίζεσαι την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευγνώμων στους παίκτες της ΑΕΚ δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το διπλό της Ένωσης στο «Γ. Καραϊσκάκης», υπογραμμίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι έδωσαν τα πάντα και υπερασπίστηκαν την ομάδα ως το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 μέσα στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού:

Για το πώς έζησε τη νίκη και τι κρατάει: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε πολύ καλά. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωση και ο αντίπαλος σκόραρε με το παιχνίδι να ανοίγει πάλι. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν. Ο αντίπαλος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, εμείς αρκετές στην αντεπίθεση. Νιώθω ευγνώμων στους παίκτες γιατί άφησαν την ψυχή τους. Αυτό σημαίνει να υπερασπίζεσαι την ΑΕΚ».

Για τις στατικές φάσεις που φέρνουν γκολ φέτος και τη δουλειά που έχει κάνει σε αυτό ο ίδιος: «Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Θεωρώ πως αυτοί που καταφέρνουν να πηδάνε και να σκοράρουν είναι άλλοι. Εμείς απ’ έξω τους δίνουμε τα εργαλεία, όμως άλλοι είναι οι πρωταγωνιστές».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X