Ο Κούγιας... έκλαψε στην κάμερα και απείλησε ότι θα... έπαιρνε τον Ολυμπιακό για να φύγει, αλλά δεν το έκανε! (VIDEO)

Ο Κούγιας... έκλαψε στην κάμερα και απείλησε ότι θα... έπαιρνε τον Ολυμπιακό για να φύγει, αλλά δεν το έκανε! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ρεσιτάλ από τον Αλέξη Κούγια μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα πρωτοφανές σόου για όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου επιδόθηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, μετά τον θρίαμβο της ΑΕΚ στο Φάληρο!

Ο Αλέξης Κούγιας σε έξαλλη κατάσταση μίλησε στην «Cosmote TV» μετά το παιχνίδι και τοποθετήθηκε για τα όσα συνέβησαν, εξαπολύοντας επίθεση προς όλες τις κατευθύνσεις, μεταξύ άλλων στην ΕΠΟ και στην κυβέρνηση.


«Κατόπιν συνεννόησης με τον Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα, μία εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία, που έστηνε ματς με τη συμμορία της Ηλιούπολης, τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δύο κλόουν, τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς. Είδατε σήμερα τι συνέβη.

Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και απο σεβασμό σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο πραγματικά δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ. Ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης. Ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο, καθώς έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες. Επειδή έχει αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων όταν είχε ακόμη τη σχολή οδηγών. Ο άνθρωπος που διαφεντεύει αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ.

Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Όποιος δεν σέβεται τους απλούς ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο δεν σέβεται τη δημοκρατία. Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια. Αυτό που γίνεται σε όλες τις κατηγορίες. Δεν μπορεί να μην βλέπει πως κάποιοι εγκληματίες που δεν έχουν καμία δουλειά στήνουν κάθε Κυριακή παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες. Δεν είναι δυνατόν να φέρνεις αυτόν τον διαιτητή εδώ. Αυτόν τον διαιτητή από τη Σλοβακία, ένα πρωτάθλημα ισάξιο της Super League 2, μην σας πω της Γ ‘ Εθνικής  και να κάνει όλα αυτά που έκανε.

Είναι προκλητικά πράγματα και τα λέω ευθέως. Ο κύριος Μαρινάκης μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου, στο οποίο πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης, αυτός που παρακολουθούσε τον μισό ελληνικό λαό. Δυστυχώς ο κύριος Βρούτσης είναι νέος στο υπουργείο και θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Θα ήθελα να έχει δει τον αγώνα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο κύριος Οικονόμου. Να το έχουν παρακολουθήσει αυτοί που πραγματικά παραμένουν οι λίγοι έντιμοι. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό. Δεν είναι δυνατόν με τέτοιο θράσος να έρχονται και να καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε όλοι. Δεν μπορώ να περιγράψω τι νιώθω. Νιώθω ό,τι νιώθει ο καθένας που έβλεπε το ματς. Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα πως το γκολ ήταν κανονικό.

Μου είπαν πως ήταν καθαρό πέναλτι. Μου είπαν πως ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο σφύριζε μόνο από τη μία πλευρά λες και έβλεπε μόνο κίτρινα. Μου είπαν πως ήταν μία σφαγιαστική διαιτησία. Αυτό πρέπει να τελειώνει. Θα συζητήσω σοβαρά με τον κύριο Μαρινάκη. Εγώ είμαι σχετικά νέος σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Αυτά που γνωρίζω 42 χρόνια μπορώ να τα μεταλαμπαδεύσω, αλλά ήλπιζα πως αλλάζοντας η κυβέρνηση, πως εκεί που γίνονται μεταρρυθμίσεις παντού θα αλλάξει και κάτι με το ποδόσφαιρο Έφεραν εδώ την UEFA, δεν εφαρμόζουν τίποτα. Έχουν καθίσει στην ΕΠΟ σαν τις βδέλλες άτομα που δεν έχουν τελειώσει το δημοτικό, που πραγματικά είναι ανεπάγγελτοι. Έρχεται ένας Διακοφώτης από τη Ρόδο με μία Mercedes 300 χιλιάδων, έχει δύο μπράβους.

Ένας Τζαφέρης από την Ελευσίνα έχει σχολή οδηγών και κάνει κουμάντο γιατί είναι το alter ego του Μελισσανίδη. Υπάρχει ένας άλλος από την Αχαΐα που γύριζαν μαζί με τον Παπαδόπουλο και εξαγόραζαν όλες τις Ενώσεις. Έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου. Έχω στοιχεία με συνομιλίες τηλεφωνικές από τις εκλογές της Super League 2, όπου ο Παπαδόπουλος έδινε 30 χιλιάδες στον πρόεδρο  το Ηρακλή Λάρισας και θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Ειλικρινά το λέω. Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα. Έχω πάρει αυτά που θέλω από το επάγγελμά μου. Κανείς δεν μπορεί να κόψει τη διασκέδαση του ελληνικού λαού. Δεν μπορεί εγκληματίες που έχουν καθίσει σαν βδέλλες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άνθρωποι που έχουν οικοδομήσει όλο τους το επιχειρείν σε εγκληματικές πράξεις.

Πως είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτό. Ευτυχώς που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο, γιατί θα είχαμε θρηνήσει θύματα και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί γίνονται πράξεις βίας. Πως να μην γίνουν; Τα μικρά παιδιά που δεν έχουν κάνει τις κατάλληλες ποιοτικές αλλαγές πως να μην αντιδράσουν; Είναι πρόκληση και για τη δημοκρατία Υποτίθεται πως είμαστε σε μία περίοδο ελληνικής δημοκρατίας που είναι η καλύτερη. Πρέπει να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το πρωτάθλημα. Γιατί έπρεπε σήμερα ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το γήπεδο και να γίνει ένα σόου. Προσκαλώ τον κύριο Μητσοτάκη αύριο να πάρει θέση και να διακόψει το ελληνικό πρωτάθλημα. Να μην συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομπρέλα του ανιψιού του σε όλους αυτούς τους εγκληματίες. Δεν θέλω να πω περισσότερα για τον ανιψιό, που επισκέπτεται στον Κορυδαλλό 36 φορές τον μεγαλύτερο εγκληματία που πέρασε ποτέ από την ελληνική δικαιοσύνη. Δεν θέλω να πω πράγματα που ξέρω από το επάγγελμά μου. Πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκληματίες. Ευχαριστώ που με ακούσατε, προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου, αλλά όλα αυτά που είδα σήμερα δεν τα έχω δει ούτε την εποχή της παράγκας του Μητρόπουλου. Όχι πως διαφέρει σε κάτι το σημερινό. Ευτυχώς υπάρχει αυτή τη στιγμή ο κύριος Οικονόμου στο Υπουργείο δικαιοσύνης ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Υπάρχει ο Γιώργος ο Φλωρίδης, ο οποίος ανακάλυψε την παράγκα μαζί με τον Χρυσοχοΐδη, ο οποίος υπάρχει επίσης στην κυβέρνηση, το 2002, όταν θυμάστε τι γινόταν. Σας το λέω ευθέως. Δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ο Κύριος Βρούτσης αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί, να κάνει κάτι, να αλλάξει. Εγώ αν ήμουν υπουργός θα είχα κάνει πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να αγνοεί. Ο Ολυμπιακός είναι 5 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα. Έτσι και οι άλλες ομάδες. Πιάσαν κορόιδο τον Αλαφούζο. Του δίνουν κάτι πέναλτι τώρα ή δεν του δίνουν και στο τέλος θα γίνει το ίδιο με πέρυσι. Δεν είναι δυνατόν η εγκληματική οργάνωση να διοικεί το ποδόσφαιρο. Ένας Δανιήλ από την Αχαΐα μαζί με τον Παπαδόπουλο εξαγόραζαν τις Ενώσεις.

Τον είχα στην Παναχαϊκή να φτιάχνει στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είχαν μαντίλι να κλάψουν. Και κυκλοφορούν με τεράστια αυτοκίνητα και μισθούς, έχουν εγκαταλείψει τα χωριά τους και είναι στην Αθήνα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Ήταν ένας δούλευε σε ένα χρωματοπωλείο και ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ. Θα κάνω τα πάντα, για αυτό είμαι εδώ. Είναι μεγάλος αυτός ο σύλλογος και στο τέλος θα το καταφέρουμε. Αρκεί ο κύριος πρωθυπουργός να κάνει το καθήκον του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X