Σπόραρ: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να νικήσουμε ΑΕΚ και Ολυμπιακό»

Σπόραρ: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να νικήσουμε ΑΕΚ και Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άντραζ Σπόραρ δήλωσε ότι κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι αλλά κρατάει τους τρεις βαθμούς.

Ο Σλοβένος επιθετικός χαρακτήρισε «πολύ δύσκολο» το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου προσθέτοντας ότι η ομάδα του δεν έκανε την καλύτερη της εμφάνιση αλλά πήρε τη νίκη και αναφέρθηκε στα ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

«Γενικά ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, έπαιξαν 5-3-2 και οι παίκτες του Παναιτωλικού αμύνονταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, την οποία εμείς έπρεπε να ξεκλειδώσουμε, Στο α’ ημίχρονο δώσαμε τη μάχη μας, στο β’ ημίχρονο πετύχαμε τα δύο γκολ, με το α’ ημίχρονο ξεκλειδώσαμε το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά έπρεπε να εντείνουμε την προσοχή μας για να μην μπορέσουμε να αφήσουμε κάποια ευκαιρία στον αντίπαλο. Ίσως απόψε δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, κρατάω όμως τους 3 βαθμούς οι οποίοι είναι σημαντικοί, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς» τόνισε.

Για την εμφάνιση του και τα δύο γκολ που πέτυχε. «Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις. Όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται πολύ καλά, όπως ήταν η περίπτωση μου την τελευταία περίοδο η απάντηση είναι να συνεχίσεις την σκληρή προπόνηση, την πολύ δουλειά, να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα σου δοθεί και με το που θα έρθει αυτή η ευκαιρία να μπορέσεις να κάνεις αυτό που πρέπει. Αυτό που συγκρατώ είναι οι 3 βαθμοί που είναι σημαντικοί».

Για τα τρία ντέρμπι με Ολυμπιακό στο Κύπελλο και την ΑΕΚ. «Μοιάζει κάπως με τα πλέι οφς που έχεις συνεχόμενα ντέρμπι, στην προκειμένη περίπτωση έχουμε 3 ντέρμπι με μία εβδομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να παίζουμε πιο καλά, να παίζουμε πιο γρήγορα, και είτε είναι ο αγώνας για το Κύπελλο, είτε για το πρωτάθλημα να παίζουμε με την ίδια ένταση και τη ίδια δυναμική. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση στο Κύπελλο και να νικήσουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ. Η ομάδα έχει ποιότητα, υπάρχει ένας νέος προπονητής, φέρνει νέες ιδέες, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο να τις αφομοιώσουμε, να αλλάξουμε το σύστημα, αλλά αυτό που κοιτάμε είναι να κάνουμε νίκες, έχουμε 2 παιχνίδια με δύο νίκες και θα κάνουμε τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια να συνεχίσουμε αυτό το σερί».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X