Ρεάλ Μαδρίτης: Δίνει λιγότερα χρήματα στον Εμπαπέ από αυτά που παίρνει στην Παρί

Ρεάλ Μαδρίτης: Δίνει λιγότερα χρήματα στον Εμπαπέ από αυτά που παίρνει στην Παρί
Photo Credits: INTIME

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει αλλάξει την στάση της όσον αφορά την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης, παραμένει ο No.1 μνηστήρας του Γάλλου σταρ.

Αυτή τη φορά ωστόσο η λογική της Ρεάλ είναι διαφορετική… Μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος οι Μερένγκες θα διατηρήσουν μια πιο αυστηρή στάση απέναντι στον 25χρονο επιθετικό και του έχουν δώσει προθεσμία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του.

Σύμφωνα μάλιστα με το καθόλα έγκυρο «Athletic», το οικονομικό πακέτο που προσφέρουν οι Ισπανοί στον Μπαπέ είναι μικρότερο με το αντίστοιχο που του πρότειναν το 2022, το οποίο αφορούσε μπόνους υπογραφής ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ και ετήσιο μισθό που άγγιζε τα 26 εκατομμύρια.

Ακόμα κι έτσι πάντως εφόσον ο Γάλλος δεχθεί την πρόταση της Ρεάλ τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ, σε μια κίνηση βέβαια που απαιτεί μια μεγάλη οικονομική θυσία από τον ίδιο.

Όπως προσθέτει άλλωστε το δημοσίευμα ο Μπαπέ αμείβεται με 75 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από την Παρί Σεν Ζερμέν δίχως να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους, ποσό δηλαδή τουλάχιστον τριπλάσιο από αυτό που θα λαμβάνει στη Μαδρίτη.

Πλέον η απόφαση είναι στα χέρια του Γάλλου αστέρα, ο οποίος σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα δεν θέλει να… τραβήξει πολύ το σίριαλ και θα δώσει την απάντησή του στους εμπλεκόμενους πριν από τη φάση των «16» του Champions League.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X