Χούιμπερτς: «Θέλουμε να μείνει στην Άλκμααρ ο Παυλίδης»

Χούιμπερτς: «Θέλουμε να μείνει στην Άλκμααρ ο Παυλίδης»
Photo Credits: INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής της Άλκμααρ, Μαξ Χούιμπερτς ισχυρίστηκε πως ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν θα παραχωρηθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης με 18 γκολ σε 16 εμφανίσεις στην τρέχουσα Eredivisie γράφει ιστορία πραγματοποιώντας εκπληκτική χρονιά.

Ο διεθνής επιθετικός απασχολεί ουκ ολίγους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ωστόσο σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Άλκμααρ, Μαξ Χούιμπερτς, ο 25χρονος άσος τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει στην ολλανδική ομάδα.

«Ο Παυλίδης είναι ένα έξυπνο παιδί. Γνωρίζει πως εάν συνεχίσει έτσι, οι σύλλογοι θα μπουν σε σειρά για την απόκτηση του στο τέλος της σεζόν. Είναι πολύ απασχολημένος στο να βελτιώσει το δικό του παιχνίδι, αλλά και της ομάδας του.

Πρόκειται για έναν ιδανικό επαγγελματία. Προφανώς θέλουμε να μείνει στην ομάδα μας. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Οι πιθανότητες είναι πολύ υψηλές για να συμβεί αυτό».

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X