Μεγάλη στιγμή: Ο Μαύρος μιλά για τον κόσμο της ΑΕΚ και «λυγίζει»! (VIDEO)

Μεγάλη στιγμή: Ο Μαύρος μιλά για τον κόσμο της ΑΕΚ και «λυγίζει»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη, μεγάλη, μοναδική στιγμή με τον Θωμά Μαύρο να μιλά για τον κόσμο της ΑΕΚ και «λυγίζει»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και οι θεοί «λυγίζουν» και κάτι τέτοιο συνέβη πριν από λίγο με τον Θωμά Μαύρο.

Ο Θωμάς Μαύρος βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρουσιάσει δύο συλλεκτικές φανέλες. Ο κόσμος της ΑΕΚ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του που έγινε μέσω των social media της ΠΑΕ και αυτός λύγισε με όσα έζησε και είδε. Και πώς να μην το κάνει, όταν περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ΑΕΚ ήταν εκεί, ήταν παρόντες σ’ αυτή τη μεγάλη στιγμή.

Οι ουρές ήταν τεράστιες και έφταναν από το AEK Shop μέχρι την Δεκελείας με τον κόσμο, μικρούς-μεγάλους, οικογένειες να περιμένουν να δουν από κοντά τον σπουδαίο Μαύρο, να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του, να τους υπογράψει αυτόγραφα και να δουν από κοντά συλλεκτικές φανέλες του!

Αρχικά ο Θωμάς Μαύρος ευχαρίστησε τους πάντες στην εκδήλωση και όταν η κουβέντα πήγε στον κόσμο, ο Μαύρος λύγισε. «Και βέβαια να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ που είναι εδώ», είπε. Έκανε… παύση και φαινόταν παρότι φορούσε τα γυαλιά ηλίου το πόσο έντονη ήταν η συγκινησιακή του φόρτιση με τον κόσμο να φωνάζει: «Ποιος, ποιος, ποιος; Ο Μαύρος ο θεός».

Ο Μαύρος μιλά για τον κόσμο της ΑΕΚ και «λυγίζει»!

Δείτε το βίντεο με τον Θωμά Μαύρο:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X