Η Νάπολι ετοιμάζει τριπλό μεταγραφικό... χτύπημα

Η Νάπολι ετοιμάζει τριπλό μεταγραφικό... χτύπημα
Photo Credits: INTIME

Οι μέτριες εμφανίσεις στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αναγκάζουν τη Νάπολι να κινηθεί δυναμικά για την ενίσχυσή της τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη με την έλευση του 2024 οι «παρτενοπέι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πασκουάλε Ματσόκι έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν στη Σαλερνιτάνα.

Αναφέρεται, λοιπόν, ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση των Ράντου Ντραγκούσιν, Λαζάρ Σάμαρτζιτς και Μπουμπακάρι Σουμαρέ.

Ο Ντραγκούσιν είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Τότεναμ και αγωνίζεται στην Τζένοα, στην οποία μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι προερχόμενος από τη Γιουβέντους.

Σε ό,τι αφορά τον 21χρονο Σέρβο μέσο αναφέρεται ότι οι επαφές με την Ουντινέζε είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται την προσεχή εβδομάδα να ανακινηθεί η μεταγραφή του.

Για τον 24χρονο Γάλλο μέσο τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς αγωνίζεται ως δανεικός στη Σεβίλλη από τη Λέστερ και θα πρέπει να «σπάσει» ο δανεισμός του στην ομάδα της Ανδαλουσίας και να αποδεχθούν τη συμφωνία και οι Άγγλοι.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X