Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαμάχη με τους ατζέντηδες αντιμετωπίζει ο Τεν Χαγκ

Μπρούνο Φερνάντες: «Ο Τεν Χάγκ μας είπε ή κάνεις αυτό που σου λέω ή είσαι εκτός» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δυσκολίες με τους ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Έρικ Τεν Χαγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Athletic» φαίνεται πως ο Έρικ Τεν Χαγκ τα έχει βρει σκούρα με τις διαρροές των ατζέντηδων, ενώ πασχίζει να κλείσει όσες εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια που στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρισκόταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Σόσλκιερ αισθάνθηκε απογοητευμένος, έχοντας στηρίξει δημοσίως ορισμένους παίκτες, παρόλο που διατηρούσε αμφιβολίες. Ο Τεν Χαγκ βρίσκεται τώρα σε παρόμοια θέση, αν και οι αναφορές ότι έχει «χάσει τα αποδυτήρια» δεν είναι ακριβείς, με ορισμένους παίκτες του συλλόγου να διατηρούν την υποστήριξή τους στον Ολλανδό.

Στο ρεπορτάζ αναφέρετε: «Ορισμένες από τις δημόσιες σχέσεις δεν είναι πραγματικά σε αρμονία με το τί κυκλοφορεί. Νομίζουν ότι επειδή έχουν πελάτη έναν παίκτη της Γιουνάιτεντ έχουν να κάνουν με τον Λιονέλ Μέσι στο πικ του, όχι με κάποιον που συνδέεται με μια ομάδα που παλεύει να κάνει συνεχόμενες νίκες»

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X