Τα Λιόσια γεμίζουν και η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό! (14:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τα Λιόσια γεμίζουν και η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό! (14:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson περιμένει τον Ολυμπιακό στα Λιόσια για να πάρει μία μεγάλη νίκη!

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό (14:45, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League, στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων.

Η Ένωση μετά την μεγάλη και εύκολη νίκη στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, στο Λαύριο, επιστρέφει στην έδρα της και υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» που βρίσκονται στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 11-1.

Ο Ζοάν Πλάθα θα έχει όλους τους υγιείς παίκτες στην διάθεση του, πλην των νέων αποκτημάτων, δηλαδή του Ρίκι Λίντο και του Μπράντον Νάιτ. Ο Κουζμίνσκας, ως γνωστόν, είναι τραυματίας, ενώ ο Τζόρνταν Μόργκαν θα έχει μια μια εβδομάδα κανονικών προπονήσεων με την ομάδα και θα είναι πιο έτοιμος.

Από την άλλη ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αναμένεται να κάνει ροτέισον στην ομάδα, αφού έρχεται από μια δύσκολη εβδομάδα με δύο αγώνες, ενώ ακολουθεί και πάλι διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα.

Για πρώτη φορά φέτος, ο κόσμος της Ένωση αναμένεται να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας, αφού έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια στα κάτω διαζώματα στο κλειστό στα Λιόσια, με την ΚΑΕ να ανοίγει και όλα τα πάνω για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οπαδών της. Για αυτόν τον λόγο καλό θα είναι ο κόσμος να πάει από νωρίς για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Διαιτητές της μεγάλης αναμέτρησης είναι οι Αγραφιώτης, Καρμπάνος και Τσολάκος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X