Η ΑΕΚ στην Πόλη! - Τέσσερα παλικάρια βούτηξαν για τον σταυρό με σκουφάκια της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η ΑΕΚ στην Πόλη! - Τέσσερα παλικάρια βούτηξαν για τον σταυρό με σκουφάκια της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε έντονη εκπροσώπηση στον εορτασμό των Θεοφανείων και τον αγιασμό των υδάτων στην Κωνσταντινούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στην Πόλη! Φίλοι της Ένωσης με σκουφάκια σε κιτρινόμαυρο χρώμα και με το σήμα της ΑΕΚ βούτηξαν στον αγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο Κόλπο στο Φανάρι.

Σε κλίμα λαμπρότητας και κατάνυξης έγινε ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή προσκυνητών από την Ελλάδα και άλλες χώρες, που έφθασαν στο Φανάρι για να παρακολουθήσουν την τελετή κατάδυσης του Σταυρού στα νερά του Κεράτιου Κόλπου, στην παραλία μπροστά από την έδρα του Οικουμενικού Θρόνου. Αλλά και φυσικά να βουτήξουν για τον Τίμιο Σταυρό. Εκεί βρέθηκαν τέσσερις άνθρωποι με σκουφάκια ΑΕΚ και κίτρινα μαγιό εκπροσωπόντας έτσι τον Δικέφαλο Αετό.

Δείτε εικόνες:

Η ΑΕΚ στην Πόλη! - Τέσσερα παλικάρια βούτηξαν για τον σταυρό με σκουφάκια της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η ΑΕΚ στην Πόλη! - Τέσσερα παλικάρια βούτηξαν για τον σταυρό με σκουφάκια της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η ΑΕΚ στην Πόλη! - Τέσσερα παλικάρια βούτηξαν για τον σταυρό με σκουφάκια της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η ΑΕΚ στην Πόλη! - Τέσσερα παλικάρια βούτηξαν για τον σταυρό με σκουφάκια της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε το βίντεο από το 03:52:44 και έπειτα:

Καθαγιασμός των υδάτων έγινε και σε άλλα σημεία της Κωνσταντινούπολης, στον Βόσπορο, τα Πριγκηπόννησα, στον ‘Αγιο Στέφανο και στο Μόδι της Χαλκηδόνας στην ασιατική ακτή, όπου έγινε ο Αγιασμός των υδάτων για πρώτη φορά έπειτα από 49 χρόνια.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X