Κλοπ: «Η Λίβερπουλ θα διεκδικήσει κάθε τρόπαιο»

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ θα διεκδικήσει κάθε τρόπαιο»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε μήνυμα πως η Λίβερπουλ θα παλέψει για όλα τα τρόπαια την φετινή χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η Λίβερπουλ θα διεκδικήσει όλα τα τρόπαια φέτος.

Οι επικεφαλής της Premier League θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (7/1) την Αρσεναλ στο ντέρμπι του Γ` γύρου του ιστορικότερου θεσμού στον πλανήτη, με τους δύο «μονομάχους» να είναι… κυρίαρχοι στο κύπελλο Αγγλίας με 22 κατακτήσεις (σ.σ. 14 η Αρσεναλ και οκτώ η Λίβερπουλ).

«Για να είμαι ειλικρινής, η σεζόν με τους τρεις τελικούς και μια πραγματικά έντονη χρονιά στην premier League ήταν έντονη, αλλά και απολαυστική», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ διασκεδαστικά τα παιχνίδια που έπαιξαν τα παιδιά, οι δύο τελικοί κόντρα στην Τσέλσι ήταν δύο από τους καλύτερους που είδα στην ζωή μου, απίστευτα έντονοι και τεχνικά σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Οπότε ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Το να παίζεις στο Wembley είναι μια κορυφαία εμπειρία. Δεν θα το άλλαζα με τίποτε. Ήταν απολύτως υπέροχο. Δεν μπορούμε να φύγουμε από μια διοργάνωση μόνο και μόνο επειδή πιστεύουμε ότι μπορεί να έχουμε πρόβλημα την επόμενη χρονιά. Αυτό θα ήταν ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε στη συνέχεια».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X