ΑΕΚ Betsson: Η συμφωνία με Αγραβάνη και το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του στην δράση

ΑΕΚ Betsson: Η συμφωνία με Αγραβάνη και το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του στην δράση
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην δράση

Η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή το μεσημέρι, όμως θέλει να ολοκληρώσει και την μεταγραφή του Δημήτρη Αγραβάνη στην ομάδα.

Ο διεθνής φόργουορντ, έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΑΕΚ και θα είναι η τέταρτη προσθήκη της Ένωσης το τελευταίο εικοσαήμερο, μετά τους Μόργκαν, Λίντο και Νάιτ. Ο Αγραβάνης έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα την 1/10/23 με την Μπρεογκάν απέναντι στην Μανρέσα, όπου βρέθηκε στο παρκέ για πέντε λεπτά, πετυχαίνοντας δύο πόντους.

Μετά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, στον προσαγωγό και όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας. Στις συζητήσεις που έγιναν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά και τους γιατρούς του Αγραβάνη, υπάρχει πίστη από την πλευρά του παίκτη, ότι θα μπορεί να αγωνιστεί, λίγο μετά τα μέσα Ιανουαρίου, έχοντας βάλει στόχο, το παιχνίδι με τον Άρη στις 20 του μήνα.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει δείξει πολύ μεγάλη διάθεση για να έρθει και να παίξει στην ΑΕΚ, δίνοντας διαβεβαιώσεις για την κατάσταση του, διώχνοντας όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για τον τραυματισμό του. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή, με τον Αγραβάνη να πιάνει δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X