Η αιχμηρή απάντηση του Ποστέκογλου σε «αδιάβαστο» δημοσιογράφο για τους τίτλους που έχει κατακτήσει (VIDEO)

Τότεναμ: «Παράνοια» από τον κόσμο για τον Άγγελο Ποστέκογλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Ελληνοαυστραλός προπονητής δέχθηκε ερώτηση για το αν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κατακτά τρόπαια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το… ίδιο νόμισμα απάντησε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε ειρωνικά για τους τίτλους που έχει κατακτήσει ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης των Λονδρέζων με την Μπέρνλι (5/1, 22:00) για το FA Cup, ο Ελληνοαυστραλός προπονητής δέχθηκε ερώτηση για το αν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κατακτά τρόπαια, απαντώντας:

«Έχω πραγματικές εικόνες από το να κατακτώ τρόπαια φίλε. Υπάρχουν αρκετές από αυτές. Απλά κοιτάζω αυτές που έχω», προσπαθώντας να θυμίσει ότι έχει κατακτήσει αρκετά τρόπαια μέχρι στιγμής στην προπονητική του καριέρα.

Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να το.. σώσει, λέγοντας, «είστε τυχερός που μπορείτε να το κάνετε αυτό», με τον Ποστέκογλου να τον βάζει ξανά στη θέση του, απαντώντας του: «Όχι, δεν είμαι τυχερός, τα κέρδισα».

Ο Άγγελος Ποστέκογλου βρίσκεται στους πάγκους ομάδων από το 1995 και σε αυτό το διάστημα 28 χρόνων έχει καταφέρει να πανηγυρίσει 18 τίτλους σε Αυστραλία, Ιαπωνία και Σκωτία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X