Σάκκαρη: «Ήμουν σταθερή και έκανα ότι έπρεπε για να κερδίσω το ματς»

Σάκκαρη: «Ήμουν σταθερή και έκανα ότι έπρεπε για να κερδίσω το ματς»

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά την μεγάλη νίκη της απέναντι στην Κέρμπερ με 2-0 για το United Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια ακόμη μαγική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη έκανε φύλλο και φτερό την Αντζελίκ Κέρμπερ στον πρώτο αγώνα του προημιτελικού Ελλάδας-Γερμανία και έβαλε μπροστά στο σκορ τη χώρα μας.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, παίζοντας επιβλητικό τένις, επικράτησε 6-0, 6-3 της αριστερόχειρας Γερμανίδας και πλέον η Ελλάδα βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά όπου περιμένει η οικοδέσποινα Αυστραλία, μετά τη σπουδαία επικράτηση επί της Σερβίας του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η Σάκκαρη, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήμουν σταθερή από την baseline και έκανα ότι έπρεπε για να κερδίσω το ματς. Ξέρω ότι η Κέρμπερ είναι έμπειρη τενίστρια και θα έβρισκε τρόπο να επιστρέψει. Είπα στον προπονητή μου μετά το τέλος του πρώτου σετ ότι είναι πολύ καλή για να χάσει τόσο εύκολα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την καλή παράδοση που έχει κόντρα σε αριστερόχειρες. «Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι συμβαίνει και τις κερδίζω. Φέτος έχω βελτιώσει τις επιστροφές μου πάντως» απάντησε.

Τέλος, αναφέρθηκε και πάλι στον κόσμο. «Κάθε φορά που επιστρέφουμε εδώ, είναι σαν να παίζω σπίτι μου. Είναι εντυπωσιακό γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε τουρνουά αντίστοιχου επιπέδου και είναι ωραίο για μας να παίζουμε με τόσο κόσμο στο πλευρό μας» σχολίασε μέσα σε αποθέωση.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X