Πολιτικός αναλυτής στο Μεξικό προτείνει στην Κρουζ Αζούλ τον Πινέδα: «Πάρτε τον, μπορείτε να το κάνετε...» (ΦΩΤΟ)

Πολιτικός αναλυτής στο Μεξικό προτείνει στην Κρουζ Αζούλ τον Πινέδα: «Πάρτε τον, μπορείτε να το κάνετε...» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μεξικανός πολιτικός αναλυτής με σχεδόν 20.000 ακόλουθους στο Twitter προτείνει σε ανάρτησή του στα social media δημοσίως στην Κρουζ Αζουλ να πάρει τον Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό… Μεξικανός πολιτικός αναλυτής με σχεδόν 20.000 ακόλουθους στο Twitter προτείνει σε ανάρτησή του στα social media δημοσίως στην Κρουζ Αζουλ να κινηθεί δυναμικά για τον άσο της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Πινέδα ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στον αθλητισμό του Μεξικού. Και αυτό αποδείχθηκε για πολλοστή φορά σήμερα. Και ας εξηγήσουμε τι εννοούμε; Ο πολιτικός αναλυτής, Άλαν Αντάμε με σχεδόν 20.000 ακόλουθους στο Twitter αποθέωσε τον άσο της ΑΕΚ και πρότεινε στον αθλητικό διευθυντή της Κρουζ Αζουλ, Ιβάν Αλόνσο να κινηθεί η ομάδα δυναμικά για την απόκτησή του.

«Αν η Κρουζ Αζουλ θέλει να σπάσει όσα γίνονται στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να επαναπατρίσει τον Ορμπελίν Πινέδα»«, γράφει χαρακτηριστικά στο tweet του.

«Το κόστος είναι λογικό λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητά του», συμπληρώνει στην ανάρτησή του και καταλήγει: «Θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία προβολής για τον Ορμπελίν Πινέδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έλα @AlonsoIvan24 μπορείς να το κάνεις!».

Δείτε το tweet του:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X