Με πρωταγωνιστή τον Τορεχόν ο Παναιτωλικός πήρε την νίκη 3-2 κόντρα στον Πανσερραικό

Με πρωταγωνιστή τον Τορεχόν ο Παναιτωλικός πήρε την νίκη 3-2 κόντρα στον Πανσερραικό
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναιτωλικός με καταπληκτικό Τορεχόν, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, κατάφερε να πάρει την νίκη με 3-2 κόντρα στον Πανσερραικό.

Ο Παναιτωλικός μπήκε με μεγαλύτερη επιθετική διάθεση στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη δίχτυα στην πρώτη ευκαιρία της στο 15΄.

Στο 35΄ Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσα. Από καταπληκτική κάθετη πάσα του Λιάβα, οΤορεχόν  βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού και με ψύχραιμο αριστερό πλασέ νίκησε τον Χόβαν για το 1-1.

Οι Αγρινιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 45’ όταν ο Φρεντερίκο Ντουάρτε πάτησε στην περιοχή κι έκανε διαγώνιο σουτ που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χόβαν.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, με τον Μούργο να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και τον Άλεξιτς να εκτελεί από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας ωστόσο την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 64ο λεπτό ο Τορεχόν έδειξε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι την δεινότητά του στο σκοράρισμα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο δεξί πλασέ έπειτα από προσπάθεια του Καρέλη, με τον Παναιτωλικό να κάνει το 2-1 αλλά να αδυνατεί να κρατήσει το προβάδισμα του, καθώς οι Σερραίοι κέρδισαν πέναλτι μετά την ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Καπίνο, με τον Θυμιάνη να ευστοχεί από τα 11 βήμτα και να κάνει 2-2.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 84’ βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον «φαρμακερό» Πέδρο Τορεχόν. Μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλια από τα δεξιά, ο Αργεντινός μέσος ήρθε πίσω απ’ την πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού και με γυριστή κεφαλιά αιφνιδίασε τους πάντες, κάνοντας το 3-2 και φτάνοντας σ’ ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Μπαλντασάρα (46’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (90’+1’ Ξενιτίδης), Χουάνπι (23′ λ.τρ. Πέρες), Τορεχόν, Φρεντερίκο Ντουάρτε (75’ Μπελεβώνης), Καρέλης (75’ Ζοάο Πέντρο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46′ Αυλωνίτης), Σοφιανός (46′ Ουάρντα), Στάικος, Μορέιρα (90’ Μπαΐροβιτς), Χατζηστραβός, Μούργος (46′ Ντανκερλούι), Άλεξιτς (83’ Γούλερι).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X