Βεζένκοβ, Πρίντεζης και 22 ακόμα κορυφαίοι Έλληνες αθλητές ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Βεζένκοβ, Πρίντεζης και 22 ακόμα κορυφαίοι Έλληνες αθλητές ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό
Photo Credits: INTIME

Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο τις ημέρες των εορτών έδειξαν Έλληνες αθλητές, προσφέροντας τα ενθύμιά τους από την επαγγελματική τους καριέρα σε δημοπρασία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων ένωσαν Έλληνες αθλητές που εκπροσωπούνται από την εταιρεία αθλητικού marketing, Progame.

Συγκεκριμένα, 25 κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, μεταξύ των οποίων οι Λευτέρης Πετρούνιας, Γιώργος Πρίντεζης, Στέφανος Ντούσκος, Μίλτος Τεντόγλου και Σάσα Βεζένκοβ προσέφεραν ένα προσωπικό τους αντικείμενο που είναι συνδεδεμένο με την αθλητική τους πορεία, ώστε να δοθεί σε δημοπρασία σε συνεργασία με το εθελοντικό συντονιστικό κέντρο Humanity Greece.

Με στόχο να προσφέρουν «λίγη λάμψη και χαρά στις γιορτινές μέρες», τα έσοδα από τη δημοπρασία θα πάνε σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Progame SA (@progame.sa)

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X