Κομπανί για τον Ποστέκογλου: «Η πορεία του δεν μου κάνει καμία εντύπωση»

Κομπανί για τον Ποστέκογλου: «Η πορεία του δεν μου κάνει καμία εντύπωση»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κομπανί για τον Ποστέκογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπέρνλι φιλοξενείται αύριο (5/1) από την Τότεναμ για το FA Cup και ο Βινσέν Κομπανί μίλησε με τα καυτερά λόγια για τον Ελληνοαυστραλό προπονητή, Άγγελο Ποστέκογλου, αποθεώνοντάς τον.

Δείτε όσα είπε:

«Γνωρίζω για τον Άγγελο Ποστέκογλου εδώ και αρκετό καιρό. Είχα έρθει σε επαφή μαζί του ώστε να μάθω τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο όταν ακόμα ήταν στην Ιαπωνία. Επομένως η πορεία του δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Έχει επιλέξει τον πιο δύσκολο δρόμο για να πετύχει.

Ξεκίνησε από την Αυστραλία όπου δεν είναι εύκολο να φύγεις, όμως πήγε στην Ιαπωνία, τη Σκωτία και τώρα στην Premier League. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του αρκούν για να σου δείξουν τον λόγο που πέτυχε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσει για ποδόσφαιρο», τόνισε ο Βέλγος άλλοτε μεγάλος αμυντικός.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί για το πρωτάθλημα τη δεύτερη ημέρα του Σεπτέμβρη στην έδρα της Μπέρνλι, όπου η ομάδα του Ποστέκογλου επικράτησε με 5-2.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X