«Βράχος» ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ: Δεν έχει φάει γκολ στην Super League από τις 2 Οκτωβρίου!

«Βράχος» ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ: Δεν έχει φάει γκολ στην Super League από τις 2 Οκτωβρίου!
Photo Credits: INTIME

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και με... εκκωφαντικό τρόπο μάλιστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος για την ΑΕΚ. Εκτός των άλλων απουσιών, ο Ματίας Αλμέιδα είχε να διαχειριστεί και τον τραυματισμό του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης μπήκε στη θέση του, όμως έκανε διαδοχικά και μεγάλα λάθη (πιο χαρακτηριστικά σε Άμστερνταμ και Σέρρες με την ΑΕΚ να το… πληρώνει ακριβά) και έφερε αβεβαιότητα στα μετόπισθεν της Ένωσης.

Η επιστροφή του Αυστριακού γκολκίπερ στην εστία της ΑΕΚ συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και με το «μηδέν» στην άμυνα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η Ένωση κράτησε χθες ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα.

Μάλιστα, ο Στάνκοβιτς έδειξε να το πιάνει από εκεί που το άφησε πριν τον τραυματισμό του καθώς συνεχίζει το σερί του δίχως να δεχθεί τέρμα. Τελευταία φορά που δέχθηκε γκολ ο Αυστριακός το ημερολόγιο έγραφε 2 Οκτωβρίου και ήταν το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Έκτοτε δεν έχει δεχθεί ξανά γκολ στην Super League έχοντας έξι διαδοχικά «μηδέν» στην άμυνα!

Μάλιστα, χθες, στο ματς με τον Βόλο ήταν πολύ κομβικές οι δύο επεμβάσεις που έκανε μέσα σε δύο λεπτά λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο σε σουτ του Μίλος Ντέλετιτς και κεφαλιά του Κυριάκου Ασλανίδη.


Στο δεύτερο μέρος έβγαλε ακόμα μια κεφαλιά του Ασλανίδη σε φάση καρμπόν με αυτή του πρώτου μέρους. Δείχνει έτσι ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με εκείνον στο τέρμα υπάρχει περισσότερη σιγουριά ανασταλτικά.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X