Νιουκάστλ: Γίνονται σκέψεις για απομάκρυνση Χάου

Νιουκάστλ: Γίνονται σκέψεις για απομάκρυνση Χάου
Photo Credits: INTIME

Στην Νιούκαστλ, έχουν αρχίσει τα σενάρια για αλλαγή προπονητή με τον Μίτσελ Σάντσεθ να είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Έντι Χάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έντι Χάου δεν έχει καθόλου σίγουρη την θέση του στον πάγκο της Νιουκάστλ με τον Μίτσελ Σάντσεθ να παραμονεύει σύμφωνα με την «Marca»

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι «καρακάξες» τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς το ένα αρνητικό αποτέλεσμα ακολουθεί το άλλο. Ο Έντι Χάου έχει «πληγωθεί» πολύ από τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα του από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με τους Ισπανούς, η διοίκηση της ομάδας δεν του δίνει… ελαφρυντικά.

Όπως αναφέρει η «Marca», ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει σίγουρη τη θέση του στη Νιούκαστλ, καθώς η διοίκηση φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του «αρχιτέκτονα» της φοβερής και τρομερής Τζιρόνα, Μίτσελ Σάντσεθ. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι «καρακάξες» παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του Ισπανού τεχνικού και δεν αποκλείεται να κινηθούν, εάν τα αποτελέσματα της ομάδας δεν αλλάξουν άμεσα.

Ο Χάου βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δύσκολη θέση, με τους Άγγλους πάντως να τονίζουν ότι τη δεδομένη στιγμή δεν προκύπτει θέμα προπονητή στην ομάδα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X