Τσιτσιπάς: «Είμαι έτοιμος για όλα»

Τσιτσιπάς: «Είμαι έτοιμος για όλα»

Οι παίκτες της Ελλάδας εμφανίστηκαν μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) στη συνέντευξη τύπου και δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το 3-0 επί του Καναδά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν χρειάστηκε να παίξει διπλό σήμερα, όμως ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι έτοιμος για όλα. Τίποτα δεν είναι υπερβολικό, τίποτα δεν είναι λίγο. Θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί».

Ο Στεφ μίλησε και για το ματς της Παρασκευής με τον Σάσα Ζβέρεφ: «Οι αναμετρήσεις μας είναι πάντα κλειστές, είναι σπουδαίος ανταγωνιστής. Eίναι εδώ περισσότερα χρόνια από κάθε άλλον παίκτη της γενιάς μας, ξέρει τα πράγματα. Είναι σε καλή φάση της καριέρας του. Επέστρεψε από τραυματισμό πριν μερικούς μήνες και είναι σε καλή κατάσταση. Είναι για μένα μια ακόμα ευκαιρία να ανεβάσω το επίπεδό μου και να παίξω ποιοτικό τένις».

Η Μαρία Σάκκαρη, από την πλευρά της, είπε για το ματς με τη Λέιλα Φερνάντες: «Νομίζω ότι το επίπεδο ήταν υψηλό και από τις δυο μας, παίξαμε ένα εκπληκτικό ματς. Είναι εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, με ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι εναντίον της. Ένιωσα πολύ καλά στο γήπεδο, ειδικά έχοντας την ομάδα δίπλα μου. Είναι υπέροχο να είμαστε ξανά στα προημιτελικά».

Όσο για την αναμέτρηση με την Αντζελίκ Κέρμπερ; «Την είδα τις προάλλες, φαίνεται πολύ χαρούμενη. Προφανώς και έχει την εμπειρία. Έχει και έξτρα δύναμη τώρα που έγινε μητέρα. Θα είναι πολύ δύσκολο, θα είναι μια πρόκληση, αλλά είμαι έτοιμη».

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, τέλος, ανέφερε: «Είμαστε όλοι περήφανοι και χαρούμενοι. Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη, αλλά μείναμε μαζί ως ομάδα, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε εξαιρετικά παραδείγματα, τον Στέφανο και τη Μαρία. Έπαιξαν εκπληκτικά σήμερα. Εγώ και ο Πέτρος επίσης παίξαμε πολύ καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X