Τζέιντον Σάντσο: Πιέζει για την μεγάλη επιστροφή του

Τζέιντον Σάντσο: Πιέζει για την μεγάλη επιστροφή του
Photo Credits: INTIME

Ο Τζέιντον Σάντσο πιέζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αφήσει δανεικό στην Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέιντον Σάντσο βρίσκεται εκτός σχεδίων του Έρικ Τεν Χάγκ και από την αρχή της χρονιάς πιέζει την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ομάδας πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ομάδα η οποία τον ανέδειξε και γνωρίζει καλά το περιβάλλον της.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία και φέρεται πως τα έχουν βρει για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και πλέον προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα για την κάλυψη του μισθού του.

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ έκανε δικό της τον Σάντσο το καλοκαίρι του 2021 αντί του ποσού των 85.000.000 ευρώ ενώ πλην της Ντόρτμουντ πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε και την Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σάντσο έχει καταγράψει μόλις 3 συμμετοχές με τους Κόκκινους Διαβόλους και συνολικά 76 λεπτά συμμετοχής χωρίς κάποιο γκολ στο ενεργητικό του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X