Χωρίς Ζίβκοβιτς, Ράφα Σοάρες και Τζίμα η αποστολή του ΠΑΟΚ για στον ΟΦΗ

Χωρίς Ζίβκοβιτς, Ράφα Σοάρες και Τζίμα η αποστολή του ΠΑΟΚ για στον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Δείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (03/01, 20:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν είναι ο ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (03.01) στη Νέα Μεσημβρία.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο για τη μάχη με την ομάδα της Κρήτης κι έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (03.01), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το επικείμενο παιχνίδι στον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X