Χάντμπολ: Γιατί η ΑΕΚ επέλεξε τον Μπουζόν - «Παράθυρο» για μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο!

ΑΕΚ: Ο Φρεντερίκ Μπουζόν νέος προπονητής της ομάδας χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της ΑΕΚ πιστεύει πολύ στον νέο προπονητή, Φρεντερίκ Μπουζόν κρίνοντας πως η αλλαγή στον πάγκο θα έκανε καλό στην ομάδα στην πορεία προς το νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα χρονιά ξεκινάει με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Ντράγκαν Τζούκιτς και την έλευση του πολύ έμπειρου Γάλλου και με εξαιρετικό βιογραφικό Φρεντερίκ Μπουζόν.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει αποδείξει πως πάντα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό με στόχο φυσικά να διατηρήσει την ΑΕΚ στην κορυφή. Για αυτό το λόγο και θεώρησε πως αυτή τη χρονική περίοδο, έπρεπε να γίνει αλλαγή προπονητή, κάτι που θα έκανε καλό στην ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Στόχος ωστόσο δεν ήταν απλά να έρθει ένας άλλος προπονητής, αλλά ένας άνθρωπος που θα ταιριάξει με τη φιλοσοφία της ΑΕΚ και με το πλούσιο βιογραφικό του, θα την βοηθήσει ουσιαστικά στην προσπάθειά της, για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Για αυτό τον λόγο και επιλέχτηκε ύστερα από μια δύσκολη προσπάθεια, ο Φρεντερίκ Μπουζόν, τον οποίον στην ΑΕΚ τον πιστεύουν πολύ και θεωρούν πως θα ταιριάξει η χημεία του με την ομάδα. Ένας προπονητής, λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς, έχει μπροστά του λίγες εβδομάδες για να προετοιμάσει την ομάδα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό η διοίκηση να προχωρήσει και σε διορθωτικές κινήσεις που αφορούν στο ρόστερ, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X